.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.sty.2025 07:05:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mocowanie drazkow kierowniczych w B3!!!
PostNapisane: 14.mar.2006 19:53:16 
Użytkownik

Ktos juz o tym pisal ostatnio(post pt. "niemiecka precyzja") ale przyponinam bo ja olalem uwagi kolegi i zaluje! Chodzi o kawalek blachy laczacy drazki kierownicze z silownikiem od wspomagania. Dzis mi sie urwal bo komus sie nie chcialo przykrecic nakretek bo dostep do nich jest troche trudny i stwierdzil ze na samych srobach bedzie..Bez nakretek to mocowanie sie gnie gnie az sie ugnie i ... auto jedzie gdzie chce... :): Naszczescie jak mi sie urwalo to jechalem 40 a nie 140/h bo bylaby lipa..
Jak nie jestescie pewni kto przed wani naprawial auto to nie olejcie tak jak ja tylko sprawdzcie sobie, wystarczy wlozyc reke za silnik i namacac czy sa nakrtki to nic nie kosztuje.
P.S mnie kosztowalo mocowanie za 110ZŁ a moglo duzo wiecej... Przy okazji mam nowe zawieszenie :D

Tytuł:
PostNapisane: 15.mar.2006 07:09:32 
Użytkownik

Heh dokładnie. Dostęp jest przerażający. Samo sobie wszystko tam solidnie poskręcałem jak silnik był na stole :)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1