.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.sty.2025 13:23:37

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zawieszenie...
PostNapisane: 15.mar.2006 22:30:15 
Użytkownik

Witam chce wymienic w moim autku zawieszenie tzn sprężyny i amortyzatory... z tym ze chcialbym zeby bylo on komfortowe i mialo dobre wlasciwosci... do tego chcialbym zeby nie wygladalo ALL ROAD na 17*
(pomożecie czy tak to tylko w ERZE dopasuja??? :diabel: )

Wstępnie doradzano mi żebym kupił z wersji ambition jest 16mm niższe niz standardowe w moim aucie ale nikt nie jest mi w statnie powiedziec w serwisie audi co to za zawieszenie bo oni maja tylko po numerach katalogowych a do tego trzeba podac numer nadwozia a ja go nie znam bo mam rocznik 1998:( może macie jakies inne propozycje??? jakie spręzyny jakie amory - 20mm czy mniej tak zebym nie czul kazdej dziury!!!

pozdrawiam licze na pomoc :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 15.mar.2006 22:58:33 
Użytkownik

albo komfort albo obnizenie :D a jak nie pasuje to do ery tam dobiora :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 16.mar.2006 15:37:19 
Użytkownik

Auto: 1995 audi 80 cabrio
:) Witam.Ja radzę sport amorki, najlepiej z regulacją wysokości<te są droższe> i orginalne sprężynki.Jak jest to i to sportowe to po najechaniu na polską dziurę dochodziło u niektórych nawet do pęknięcia karoserii,a przynajmniej komfort jazdy po nierównościach jest znikomy.Ja mam org.spręż.i sport amorki.Widać i czuć zwłaszcza na trasie<miodzio się trzyma>że ma sport zawieszenie.Ale jest komfort jazdy zachowany,choć i tak na koleinach przycieram doopskiem o asfalt czasami.Choć mam na dole zabezpieczające szyny po dwóch stronach,i jak trze to chyba tymi szynami a nie podwoziem.Całe zawieszenie sportowe nadaje sie do jazdy po zachodnich autostradach bez dziur i kolein.Pozdrawiam. :)

Tytuł:
PostNapisane: 16.mar.2006 17:04:44 
Użytkownik

ale gosciu na gulu zagrałes :peace:

tylko niemcy( i inne bogate kraje uni) to nie polska :diabel:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1