.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 04:24:02

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: problem z zaplonem b4 ABT 2.0
PostNapisane: 23.mar.2006 17:42:36 
Użytkownik

witam mam problem nagle moje autko oslablo sprawdzilem zaplon wszystkie znaki byly ok ale dopiero po duzym wyprzedzeniu na aparacie zaczelo sie zbierac ale znaki na aparacie sie nie zgadzaja to znaczy palec z tym nacieciem na obudowie dodam ze wczesniej byly ok czy to moze czyjnik EKU zgory dzieki za pomoc

----------------------------

b4 ABT 2.0

Tytuł:
PostNapisane: 23.mar.2006 21:03:52 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> nie wiem o czym piszesz ale sprubuj odpiac baterie na godzinke i pozniej ja podlacz na nowo, sprawdz tez kable bo moze juz sa nie pierwszej swiezosci i przepuszczaja wilgoc ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 24.mar.2006 08:21:41 
Użytkownik

wszysto jest ok poprostu czyscilem aparat w srodku i jak go zalozylem to auto nie chcialo zapalic potem musialem wyprzedzic zaplon zeby codzilo normalnie ale palec nie zgadza sie ze znakiem nz aparacie wiec nie jest dokladnie na 1 tloku dodam ze nic wiecej nie robilem znaki na kolach od rozrzadu sie zgadzaje tylko cos z aparatem sie podzialo czy czujnik jak nawali to moze auto palic czy pada i juz nie odpali

b4 ABT 2.0

Tytuł:
PostNapisane: 24.mar.2006 09:17:49 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> no to teraz jest potrzebna ingerencja kogos kto sie zna skoro ty zle zrobiles sam, ewentualnie mozesz sprobowac rozlozyc i zlozyc ponownie tak zeby wsyzstkie znaki sie zgadzaly. :/

Tytuł:
PostNapisane: 24.mar.2006 09:31:59 
Użytkownik

zgadzaja sie wszystkie doslownie wszystkie aperatu nie rozbieralem na czesci ale jak znaki sie zgadzaja to auto nie pali musze duzo wyprzedzic na aparacie i chodzi ale wtedy znaki na aparacie z palcem sie nie zgadzaja dlatego pytam bo mechanik tez zgupial

b4 ABT 2.0

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1