Witam. Zamiast myc swoja niunie siedze i pisze ten topic

. Mam nadzieje ze nie przynudze. Z regulaminem sie zaponzałem i szukajki uzyłem.
Zaplanowałem sobie zmiane swiatelek na xenony w A2. Poczytałem troszke pokrewnych topicow na forum jednakze mam pewne watpliwości.
TUTAJ umieszczona jest cała instrukcja wymiany na xenony. Widziałem jednakze ze zwykle takie swiatla maja rowniez konkretne soczewki a tutaj takowych nie zauwazylem. Wyczytalem tez na tym forum ze bez nich swiatlo bedzie o wiele bardziej oslepiac innych kierowcow. To jak to jest?? Czy ten zestaw jest wogole cos wart?? I czy plan - poprawienie widocznosci na drodze sie spelni?? Jezeli nie tedy droga prosze orady. Jestem lekko cieply w temacie rezowania wiec prosilbym o prostszą wersje fachowego jezyka

.
Druga sprawa:
Chciałbym podniesc moc mojej niuni tylko nie kosztem turbiny itd. Czy jest mozliwosc osiagniecia jakichs wymiernych efektow bez extremalnego majsterkowania?? Niunia ma 75 kucy silnik 1.4 szczególowo jest
TUTAJ....
Thing numero drei:
W planach mam "upiekszenie" autka takim to zestawikiem przod, prog, tyl zmiana spoilera- fotki
TUTAJ i
TUTAJ. Warto czy sobie odpuscic?? Myslałem równiez o chromowaniu lusterek. Po osiedlu smiga S3 z takowymi i prezentuje sie naprawde fajnie. Nie chciałbym zeszpecic autka dlatego wiec kieruje te pytania do was...
Mam nadzieje ze forum nie zasmieciłem. Z gory dziekuje za jakiekolwiek zainteresowanie tematem. Pozdrowienia.
Byl proble z zamieszceniem topicu no ale juz ok.... ide myc niunie....