.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lut.2025 13:44:04

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [B4 1Z] Przepływomierz
PostNapisane: 22.kwi.2006 22:39:29 
Użytkownik

Wiem ze temat przepływomierza był na forum poruszany tysiace razy ale chciałbym otrzymac jednoznaczna odpowiedz na mój problem bo opinie sa rozbierzne.Mam 1Z z 1993r avant z przebiegiem 240tys i auto nie ma pociagniecia takiego jakie powinno miec.Mianowicie chciałem sie dowiedziec czy jesli odłacze wtyczke od przepływomierza to czy auto straci na dynamice czy nie bo niektórzy twierdza ze jesli starci to znaczy ze przepływomierz jest walniety a u mni ewłansie tak sie dzieje.Przepływka jest boscha.i czy to wystarczy do stwierdzenia ze przepływka jest uszkodzona.Chciałbym sie dowiedziec jak autko powinno sie zachowywac po odłaczeniu pzrepływomierza.z gry dzikeuej za odpowiedzi :?:

Tytuł:
PostNapisane: 23.kwi.2006 18:24:08 
Użytkownik

Auto: Renata
jezeli przeplywomierz jest "dobry" to po odpieciu go autko powinno przestac jezdzic..........
a ze autko teraz nie jezdzi to wcale nie musi byc wina przeplywomierza ... jest jescze wiele innych przyczyn ...
poszukaj na forum .....

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1