.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.kwi.2025 00:39:09

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Amorki
PostNapisane: 06.kwi.2004 10:58:21 
Użytkownik

Panowie
muszę wymienić A w moim samochodzi.
Co polecacie gazówki czy olejowe - a może mały ranking amorków
dzięki z góry
pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 06.kwi.2004 11:24:52 
Klubowicz

Ja bym tam wolał gazówki. Choć trochę twardsze. Jak na razie raz wymieniałem (jeszcze w B3) i zastosowałem Sachsa.

Tytuł:
PostNapisane: 06.kwi.2004 19:05:21 
Użytkownik

ja też mam ten problem,jeśli możecie to powiedzcie jakie amorki są dobre i w jakich cenach bo mam delphi i tłuką sie.

Tytuł: Re: Amorki
PostNapisane: 06.kwi.2004 20:01:34 
Użytkownik

mariusz napisał(a):
Panowie
Co polecacie gazówki czy olejowe -

ja u siebie (patzr sygnaturka) wymieniałem w listopadzie. W końcu wybrałem olejowe, bo wyczytałem, że w starszych autach lepiej się sprawdzają. Gazowe są bardziej "rajdowe", ale strasznie tluka na naszych drogach. Olejowe bardziej "pływają" i przez to cała buda dostaje mniej w kość. Ponieważ nie miałem ochoty na wysłuchiwanie coraz to nowych pisków i zgrzytów tapicerki i plastików, kupiłem olejowe AL-KO. Wymienialem jak dotąd tylko z przodu i jestem zadowolony. Kosztują 133/szt (przód) 144/szt (tył). Cena przsytępna, sprzedawca zachwalał firmę (niemiecka), 2 lata gwarancji i jak dotąd nie żałuję wyboru. :)

Obrazek

Tytuł: Re: Amorki
PostNapisane: 06.kwi.2004 20:02:25 
Użytkownik

mariusz napisał(a):
Panowie
Co polecacie gazówki czy olejowe -

ja u siebie (patzr sygnaturka) wymieniałem w listopadzie. W końcu wybrałem olejowe, bo wyczytałem, że w starszych autach lepiej się sprawdzają. Gazowe są bardziej "rajdowe", ale strasznie tluka na naszych drogach. Olejowe bardziej "pływają" i przez to cała buda dostaje mniej w kość. Ponieważ nie miałem ochoty na wysłuchiwanie coraz to nowych pisków i zgrzytów tapicerki i plastików, kupiłem olejowe AL-KO. Wymienialem jak dotąd tylko z przodu i jestem zadowolony. Kosztują 133/szt (przód) 144/szt (tył). Cena przsytępna, sprzedawca zachwalał firmę (niemiecka), 2 lata gwarancji i jak dotąd nie żałuję wyboru. :)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 06.kwi.2004 20:20:09 
Użytkownik

ja zmieniałem w swoich audikach 5 kpmpletów przód i tył zwykle po przebiego 80-100 tyś km profilaktycznie zawsze gazowe monroe nigdy się nie zawiodłem zero reklamacji pod warunkiem prawidłowego montażu oraż orginalnych osłon tzw. KIT chociaż po przebiegu 80 tys przy pełnym obciążeniu zaczynaało bujać na pusto spoko dlatego zawsze wymieniałem

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1