Nie ma przekaznika. Przycisk ba bardzo mocne i grube styki wiec nie zastosowno przekaznika. A teraz jak wyjac przycisk:
Sposob 1)
- wyciagnija radio - calkiem;
- wsac reke tam gdzie bylo radio i palcami wymacaj na gorze durze wycieca. Jak masz mocne palce to wypchniesz pierwszy lub drugi od lewej przycisk. Nastepnie pociagnij za przycik. Teraz wsadz palce w miejsce wyciagnietego przycisku i wypchaj nastepny i tak dalej az dojdziesz do ogrzewania.
Sposob 2)
Wyciagnij (podwazajac wkretakiem) prawa i lew kretw wylotu powietrza na sreodkowej konsoli - ukaza ci sie sruby do zdjecia sroskowej czesci konsoli (przyciski, radio, ogrzewanie);
Zdejmij pokretla od regulacji nagrzewnicy;
Zdejmij oslone regulacji nagrzewnicy - zobaczysz sruby dolne do odkrecenia czesci drodkowej tunelu;
Odkrec jeszcze czesc regulacyjna nagrzewnicy;
Teraz odkrec dwie gorne i dwie dolne sruby od czesci sroskowej konsoli i ja wyciagnij delikatnie - bo kable od przyciskow wcale nie sa dlugie. Jak wyciagniesz troche konsole to po kolei odlaczaj wtyczki od przyciskow i masz wszystko na wierzchu.
Ktory sposob wybierzesz to twoj problem. Ja wszystko robilem sposobem 2 bo sciagalem i zakladalem deske, ale pozniej musialem cos poprawic i uzylem sposobu 1.
Milego rezanka.
STOP: NIC NIE ROB. PODAM CI SPOSOB NA PODLACZENIE LUSTEREK DO INSTALACJI !!!!!!!!!
Wiec nie muszisz rozwalac deski

. Wszystkie przewody ktore i da do tylu przechodza przez kostki umieszczone w czesci przekaznikow dodatkowych.
Zdejmij odslone nad nogami kierowcy
Teraz znajdz kostki ulozone w poziome jedna nad druga ktore sa nad przekaznikami. Jest tylko jeden przedow o kolorze bialym w instalacji - to jest ogrzewanie tylnej szyby i lusterek. Kup sobie szybkozlaczke (to takie cus co zakladasz na przewod i wsadzasz jeszcze jeden i zaciskasz). I po robocie.
Aha. Ten przewod jest bardzo gruby. NIe jestem za cieciem przewodow i dokladanie i ch i izolowanie!!!!!!! Jestem za odpowiednimi narzedziami - wiec kup szybkozlaczki.
Pozdrawiam.