.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.sty.2025 08:05:54

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: A4 1.6 '95r. Szarpie (przerywa)
PostNapisane: 19.lip.2006 22:27:16 
Użytkownik

Witam wszystkich :)

Mam maly problem, a moze nawet duzy tego jeszcze nie wiem licze na wasza pomoc i sugestie.
Jestem w posiadaniu A4 1.6 wszystko ladnie pieknie po za małym szczegułem - gdy przyspieszam (pedal gazu w podlodze) obroty ladnie ida do 4.5 tys. potem nastepuje SZARPNIECIE (chwilowe) jak by na chwile zabraklo mocy i samochod dalej przyspiesza poczym okolo 5.1 - 5.2 tys. znowu jest SZARONIECIE.

I jesli mozna prosci jaka powinna byc normalna teperatura silnika w czasie jazdy u mnie kreska stoi poionowo na 90 stopniach (posiadam wersje klimatronik).

Z gory dziekuje za okazana pomoc w sprawie rozwiazania tego szarpania :( .
- Pozdrawiam Ant.

Tytuł:
PostNapisane: 21.lip.2006 10:24:10 
Użytkownik

Czy naprawde nikt nie spotkal sie z takim problemem - autko mam od niedawna i wydaje mi sie ze nie jest to normalne by przy przyspieszaniu na pewnych obrotach wystepowaly szarpniecia
POMOCY

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1