GrzesB napisał(a):
Odezwij się do Micha - On to zdaje się ostatnio przerabiał...
Mam wahacze MOOGa u siebie - SZAJS!
Części HP niestety też do najlepszych nie należą
Nie wiem dlaczego po jednej niudanej wymianie wszystko nazywane jest szajsem.
Powiem wam tak.Sprzedałem minimum 20 kpl zawieszeń do aut typu Passat A8 A4 i innych posiadających wielowachaczowe zawieszenie.
20kpl to jest
160 wahaczy.
W większości przypadków wszystkie były Moog'a lub TRW.
Nie powiem że są idealne bo kilka wróciło na reklamacje.Ale popatrzcie ile tego było sprzedane.I to tylko u mnie w sklepie.
Kilka razy klient bogacz z A8 nie miał pieniędzy i kupił Hansa lub inne tureckie badziewie.No fakt zaoszczędził prawie 1500zł na całym zawieszeniu.Ale po jednym miesiącu wrócił z wielkim ryjem i darł się na wszystkich jakie my tu gówno sprzedajemy.Miał za swoje bo na tym się nie oszczędza.
Mojemu mechanikowi ze specjalizacją Audi nie proponuje nic innego bo dostałbym kuksańca
.
A co do tego że komuś tam Moog wysiadł i twierdzi że to jest szajs też coś mam.
Klient reklamował 1 nośny i jednego Banana w A8 .Wytrzymał 1,5 miesiąca.
Tylko klient zapomniał się przyznać że wracając z wrocławia (na Krzywoustego) była całkiem niezła chopa pod wiaduktami.Tam jazda więcej jak sto na godzinę była wyzwaniem. A klient zapierdzielał tam ponad 170km/h.Wyskoczył i jak spadł to właśnie te wachacze mu rozwaliło.
A więc proszę panowie nie oceniajcie w ten sposób tzn na podstawie czyjegoś skromnego zdania jednej z najlepszych na świecie firm produkującej zawieszenie.
Moog'a osobiście sprzedaje ze 100% świadomością że klient nie wróci i nie powie że gówno założył.
Pozdrawiam