Maridk napisał(a):
Czy to naprawdę taki poważny problem?? Chyba nastała teraz moda na krytykowanie tematów na forum
Czy ja cos krtykuje oprocz tej jednej rzeczy????Podaj choc jeden przyklad
Cytuj:
Ludzie, zawsze było tak że tematy forum nie do końca odpowiadały zawartości merytorycznej i nikt z tego nie robił problemu
Jak to nikt?Ja robie problem.jak sie nie podoba to trudno.
Cytuj:
Zamiast krytykować ludzi że nazywają tematy nie tak jak trzeba zaproponujcie jakieś rozwiązanie
Wlasnie znalazlem i zaproponowalem.Co inteligentniejsi zwroca uwage na fakt ze posty warto przadnie tytuloac.
Cytuj:
Ja nie widzę problemu jeśli się tak Wam podoba mogę zmieniać tematy postów nawet wszystkie (tylko jaki to ma sens).
Twoje dzialanie nie ma sensu.....bo jesli nie wytlumaczysz o co chodzi to dalej beda pisac glupoty...Wystarczy ze zaapelujemy o staranny dobor tematu i juz.to nie jest az taki problem by dwie noce przepisywac tematy.wystarczy liczyc na wyrozumialosc i inteligencje piszacych
Cytuj:
ps. Szczerze mówiąc to ja na to nawet nie zwracam uwagi jak coś jest nazwane, po prostu czytam zawartość i odpisuję albo nie.
To tez nie przeszkadza ci jak tytul jest poprawny....
Cytuj:
To chyba oczywiste że dwoma słowami nie opiszesz wszystkiego o co Ci chodzi w poście. Prawda??
Prawda.....po to jest post....
Jak tak wszystkim obojetne jest jaki tytul ma post to nie bierzcie do siebie tego co pisze.Czesc na pewno rozumie o co mi chodzilo......
Madrik tylko sie nie denerwuj bo nie do tego zmierzalem.........chodzi o ksztalt tytulow a nie podk....... kogokolwiek.