.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.kwi.2025 04:55:57

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: problem z odpalaniem 100tki 2.5Tdi
PostNapisane: 26.sie.2006 17:39:33 
Użytkownik

witam wszystkich.w mojej setce dwa razy na miesiac mam mala usterke.wylaczam alarm z centralnym chce odpalic i nic kreci i nic.zawsze rozwiazywalem problem bo pare razy wlaczalem i wylaczalem alarm i probowalem,za ktoryms razem bach i pomagalo.a wczoraj bylo juz nieciekawie stalem ok godziny,probowalem wszystko nawet wywalilem centralke alarmu,za ktoryms razem wlaczania i wylaczania rozrusznika i tu najciekawsze podgrzal mi swiece jakies 15 s(zawsze 2 sekundy) chodzi,problem pojawia sie rzadko.dodam ze jak mi nie lapala sprawdzalem napiecie na zaworze pompy wtryskowej ale na kabelku(nie w polaczeniu ze srubka)bylo 12v.zwracam sie do posiadaczy lub znajacych ten problem o pomoc.co obstawiacie czujniki?nie ma polaczenia tego wlasnie kabelka juz ze sruba?z gory dzieki

Tytuł:
PostNapisane: 26.sie.2006 21:49:07 
Użytkownik

Wez ten elektrozawor na krotko i sluchaj czy tyka . Moze padl nastawnik w pompie i raz odpala normalnie a raz nie. Diagnoza na vag sie przyda innego wyjscia nie ma

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1