.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 10.kwi.2025 12:12:54

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: AUDI B4 1992 - Brak podświtlania deski.
PostNapisane: 04.wrz.2006 22:47:06 
Użytkownik

Prosze o pomoc.
2 drugi dzień szcześliwego posiadania audiczki włamali mi sie i próbowali ja dzwignac. rozwalili stacyjkę ( partacze ). po wymianie na nowa, z czym wiazało sie rozebranie zespolonego, jakis tydzień pzestało świecic podświetlanie budzików, brak długich ostrzegawczych, brak podświetlania tylnej tablicy oraz podswitlania popielniczki z wszystkimi gałkami od temp. gdzie szuklac. bezpieczniki OK. Wszystko pozatym OK.

POMOCY.
:/

Tytuł:
PostNapisane: 04.wrz.2006 23:39:28 
Użytkownik

Auto: B4
sprawdz jeszcze raz te bezpieczniki, czasem wydaje sie byc OK, a po podmianie okazuje sie ze jednak...

jezeli byl rozbierany zespolony, to tam szukaj dalej, albo w samym przelaczniku albo z kostkach do niego dochodzacych, u mnie bylo tak, ze nie laczyl czasem prawy kierunek w kostce, bo sie obruszal...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1