enduro7777 napisał(a):
good-year musi się jeszcze dużo nauczyć w stosunku do np. yokohamy czy bridgestona .na chwilę obecną good year nie posiada w swojej palecie op osobowych żadnej konkretnej opony o której można powiedzieć żę jest dobra .co w nieoficjalnych rozmowach przyznają przedstawiciele goodyera.faktem jest żę w grupie goodyera mają dunlopa i niektóre modele są naprawdę OK.działa tutaj siła marki jaką przez lata wypracował good year .co do F-1 ta opona ma tylko ładny bieżnik i brzydką cenę nic po za tym
jak mowilem tyle opinii ile wypowiedzi. Ale radzilbym napierw pojezdzic na goodyear F1 a potem ferowac wyroki, bo to nie tylko moja opinia, ale paru kilku znajomych, ktorzy uzytkuja rozne auta. A cena fakt, dosc wysoka. Ale ze do niczego sie nie nadaja.....mam zupelnie odmienne doswiadczenie. kliku ma racje, yokohamy super na suche, ale bardziej do sportowej jazdy, a mysle ze autorowi posta nie chodzi o wyczynowke, tylko normalna jazde, a F1 wg. mnie a jezdze juz sporo sa gpodne uwagi, a deszcze rewelacja wrecz.