Dred napisał(a):
tydzień temu kupiłem sobie fajną bryczkę Audi 100 2,3 Quattro full wypasik bez skóry i chciałem poprawić jedną śrubkę przy silniku, a że było ciemno zabrałem lampke qtrą chciałem podłączyć do akumulatora lecz okazało się, że nei moge go znaleźć

dziś też szukałem i w bagażniku i przy silniku ale jak kamień w wodę zapewne wiecie gdzie to jest, więc podpowiedzcie mi.
2ga sprawa przy zmianie biegów strasznie mi szarpie i nie wiem co to jest. Czy to może być coś związanego z napędęm czy to tak ma być?

Ja też kupiłem tylko bardzo dawno.. a jak się pojawiłem na forum to się przywitałem i zanim poprosiłem i pomoc coś o sobie napisałem i pomogłem komuś innemu....
A tak na marginesie to musiałeś się strasznie naoglądać tego auta skoro kupiłeś go nie wiedząć, gdzie jest akumulator... jesteś pewny, że tam w ogóle jest ???????????
Aha... tak jak napisali powyżej koledzy masz pod tylną kanapą... odkręca się ja dwoma śrubkami... a stukanie to mogą być albo poduszki przy skrzynii, moście, może też być wydech... albo jeżeli masz to przy ruszaniu z pierwszego biegu to wybierak...