.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.kwi.2025 18:11:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: szukalem,nie znalazlem..klima+zegary
PostNapisane: 21.cze.2004 23:50:11 
Użytkownik

Czesc,ano wlasnie znalazlem ale nie to co chcialem dlatego chce zapytac na technicznym:Mam totalny black out na desce,tj.:nic nie swiaci ani klimatronik ani zegary.Niedawno wymieniane byly zarowki w zegarach i moze jakas kostka.Tylko co z podswietleniem klimy?Moze padl jakis bezpiecznik?Nie bardzo wiemktoory a te co sa w podszybiu sa OK.Itak musze smignac do majstra bo zalawilem brzeczyk od wlaczonych swiatel ale chce spytac bo czasem cos udaje mi sie cos zrobic (chyba ze spartole hihi).Przy podlaczaniu radia cos zle podlaczylem zrobilo piiiii i koniec nie mam brzeczyka przy wlaczonych swiatelkach postojowech(i otwartych drzwiach).Ale nie to jest tematem mojego posta.Od jakiegos czasu nie palila sie polowa przyciskoow w klimie .Za jakies(najlepiej cenne )wskazoowki z goory wielkie dzieki.Aha ktos wybiera sie do Bydgoszczy na ten zlocik i festyn motoryzacyjny?(furum tuning-zloty-zapraszam do bydgoszczy)Ja z checia bym zajrzal.Rafal.

Tytuł:
PostNapisane: 22.cze.2004 11:07:14 
Użytkownik

spradź jeszcze raz bezpieczniki lub przyłącza do bezpieczników:
12 zestaw wskaźników, oświetlenie przełączników, światła cofania, regulator zasięgu świateł, automatyczny układ kontroli, układ regulacji prędkości, ABS, komputer pokładowy, gniazdo zespołu pamięci (tylko urządzenia sterujące) układ zwiększający obroty biegu jałowego, układ ogrzewania kolektora ssącego, - 15A
14 oświetlenie tablicy rejestracyjnej, oświetlenie wskaźników, oświetlenie komory silnikowej, oświetlenie skrzynki na rękawiczki - 5A

C4 2.8 AAH [2003-2006]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1