Witam szukam speca który SOLIDNIE i w miare tanio zrobi co nastepuje:
1. Przebicie sie przez rzeźbe kabli w mojej B4, zdiagnozuje klime, napełni gazem, sprawdzi sprężarke, usunie błedy czujników (jest ich pare). W zderzaku nie mam czujnika wogóle
2. Oprócz nabicia i przegladu klimy główny problem to sporadyczne palenie sie bezpiecznika od klimy -jak dam nawiew na max , wysoką temp. ok 26 stopni i włacze ogrzewanie tylnej szyby(które jest podpięte pod ten sam bezp. - nie wiem czy ma tak być fabrycznie)
3. Pomieszane kable albo zacięte klapy nawiewu - jak daje nawiew na szybe to wieje na szybe ale mizerota, odparowuje mi 1/5 szyby u dołu. Jak dam nawiew na nogi to mam średnio duży nawiew na szybe i duzy na nogi. Taki rzeźbiarz musiał auto kiedyś składac
4. Podłaczenei do zegarów wyświetlacza temp. zewnętrznej od B3
5. Uszczelnienie pod deską miesjc w których sa przecieki wody z komory silnika (w komorze uszczelniłem wokół bezpieczników - troche pomogłe ,ale to jeszcze nie to)
Proszę wiedzacych o dane takich magików, ewentualne oferty (Wyceny naprawy), oraz o metody usunięcia czesci awarii samemu.
P.S nie wiem jak poprzedni własciciel jeździł w zimie - auto mam od lutego, do lata miałem wszystkie szyby ciągle zaparowane (problem to wilogtna wykładzina, ale sam juz go zwalczam) Teraz przy tych opadach znowu zaczyna parowac i jest to męczące
nr. kontakt 501-498-758
|