.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.sty.2025 12:36:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Podłączenie radia w Audi b3
PostNapisane: 09.sie.2004 08:16:02 
Użytkownik

Mam mały problem sprowadziłem B3 było w nim radio gamma ale ktoś jeszcze za granicą odciął kostkę i mam wszystkie kable bez oznaczeń. Są trzy wiązki, dwie wiązki idą na głośniki przód, tył a jedna to zasilanie tylko za cholerę nie wiem jaki kolor do czego jak ktoś wie to proszę o pomoc. Z góry dziekuje za rady

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2004 10:45:31 
Użytkownik

ja mam b4 ale niedlugo bede znowu wyciagal radio bo kombinuje jak podlaczyc dobrze polaryzacje(ciezko uslyszec) to postaram sie spisac, u mnie tez sa trzy kostki 1.zasilanie -jest tam tylko jeden + a przewaznie potrzebne sa dwa dla radii nie audi2. przednie glosniki (4zielone kable) 3. szeroka kostka (sterowanie wyswietlaczem w desce rozdzielczej+tylnie glosniki).

dzis albo jutro bede tam grzebal to ci odrazu napisze jak nikt nie zna na pamiec :D

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2004 10:51:29 
Użytkownik

będę czekał. Tyle że u mnie nie ma kostek, a zielone to u mnie też są głośniki przód

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1