.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 19.gru.2024 13:16:25

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dziwne zachowanie kontrolek
PostNapisane: 26.sie.2004 07:17:39 
Użytkownik

witam
zauwazyłem że ostatnio nie zapala mi się kontrolka oleju podczas po przekręceniu kluczyka :?: przecież powinna sie chyba palić tak jak kontrolki od płynu chłodniczego i hamulcowego.
Druga kontrolka od poduszki :/ jak przekręcam kluczyk to się świeci i gaśnie po zapaleniu silnika jako ostatnia (niby wszystko OK) ale :galy: jak przekręce kluczyk i wyłącze i ponownie przekręce kluczyk to kontrolka od poduchy się nie zapala :(: (tochyba coś nie tak) co się dzieja???????
Dodam że kontrolka oleju zapaliła się podczas jazdy gdy zdjąłem przewód z czujnika ciśnienia, ale tylko na chwilę ,czy nie powinno się świecić cały czas w takim wypadku?
Jakie kontrolki powinny się zapalać po przekręceniu kluczyka w B4 1,9 TDI?

Pomocy

Tytuł:
PostNapisane: 26.sie.2004 11:49:35 
Użytkownik

Witam
Jak dobrze pamietam to po przekreceniu kluczyka do pozycji startowej (bez odpalania silnika) swieca sie u mnie kontrolki
Ladowania, smarowania, temperatury plynu chodniczego i pomaranczowy samochodzik. Wszystkie pozniej sobie ladnie gasna najwczesniej akumulator najpozniej samochodzik.
Pozdrawiam
Zwroce doklaniej uwage jak odpale pojazd

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1