.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.lut.2025 10:56:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Regulacja mechaniczna lusterka w B3
PostNapisane: 07.gru.2004 08:47:26 
Użytkownik

Witka.

Jakis wandal złamał mi lewe lusterko. Kupiłem nowe tzw. "rzemieślnicze". Na oryginalne nie było mnie stać (ponad 600 zł ). Wymienilem, ale mam teraz problem z pionową regulacją mechaniczną.
Objawia się to tym, że nie ma prawidłowych wychyleń pionowych. O ile regulacja w dól jest do samego końca, to regulacja w góre kończy sie na takim położeniu, że niewiele wiadać do tyłu. Poza tym pojawiły się moce drgania zwierciadła.

Czy da się to jakoś poprawić ? czy musze polować na oryginalne i zmienić jeszcze raz. A może wykorzystać jakieś elementy z urwanego , oryginalnego ?

Licze na radę.

Tytuł:
PostNapisane: 07.gru.2004 13:19:05 
Klubowicz

jak wklad lustra ci lata jak jedziesz,to mozna to wyregulowac. trezba zdjac te pokretlo co masz w srodku i odpowiednio pokrecic srubokretem.bynajmniej ja tak to robilem

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1