mastah22 napisał(a):
2rafal7 napisał(a):
*Robi* napisał(a):
kemper napisał(a):
a ja wywaliłem to oryginalne kasetowe badziewie Blaupunkta montowane seryjnie i wpakowałem sobie Clariona dotykowego - oczywiscie z 4 wyjsciami coby pasowało pod glosniki i wszystko cyka lacznie z subwooferem - ktory swojądrogą podpięty jest ze wzmacniacza rowniez wbudowanego w plastiki a nie beposrednio z radia ... a radio sprzedalem ... kombinacje z kabelkami albo radiowym nadawaniem muzy mi nie robił ... a teraz mam usb schowane w schowku - i radio super gra - choć nie powiem - ori gralo super też - tylko ten kaseciak ..... muzeum .
Jakie to masz te radyjko? Siedzi tak samo jak ori? Ja mam narazie ori ale przydalo by sie cos fajne.
Ważne zeby panel był zamontowany cały czas(możliwośc sciągniecia), żeby nie wystawał z dechy nie wiadomo ile i żeby sie nie rzucał w oczy. Czyli cos takiego jak ori z czystym graniem
Czyli nie dopasujesz nic. Ludzie jak Wy możecie wyciągac fabryczne radia i wstawiać te kermity. Jak ja widze takie coś to od razu mi się na wymioty zbiera. Zamontujcie sobie zmieniarke CD w schowku i wyprowadźcie kabelek pod usb lub mini jacka, ale na boga nie wyciągajcie fabrycznych odtwarzaczy.
Również nie popieram pędu na empeczy i choinki z biedronki, dobre cd to dobre cd... A jesli nie zamierzasz ingerowac w wygłuuszenie drzwi i przeróbki słupków pod zestaw odseparowany to wstawianie tych plastików i psucie sobie designu deski to nieporozumienie.
Zgadzam się z wami. Ori radio mam i z narazie nie mam zamiaru go wymieniac, no chyba że znajdę odpowiednie radio z wyglądu podobne do ori a przewyższające parametrami.
Nie oszukujmy się ale ori radio (chorus) takie mam gra tak sobie, jesli można tak o nim powiedzieć.
Ostatnio zrobiłem przymiarkę do głośników ale poległem. Zostawiłem na ciepłe dni i wtedy sie poreza bo ori głośniki to takie byle co...
Nie lubię byle jakiego grania, wole ciszę niż pierdzenie
i basy w stylu pukania w karton
Miałem kiedyś kumpla który wyprówał flaki z radia i montował w ich miejsce lepsze parametrami, i takie coś by mi siadło, ale niestety on juz nie żyje
Może mamy kogoś takiego na forum kto by skoksował radia