.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 18.kwi.2025 21:26:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23.cze.2005 20:20:28 
Użytkownik

witam. nie chcę być wredny ale wszyscy klubowicze wypowiadający się na anty do nowego projektu vette są po prostu zajebiście zazdrośni i zawistni. ja nigdy nie zmienię audi na inną markę, jednak to co gadacie to już przechodzi ludzkie pojęcie. pozdrawiam.

Jest: Audi A3 1.6 Sportback

Tytuł:
PostNapisane: 15.lip.2005 10:43:07 
Użytkownik

sprawa gustu, dla mnie gosc wyrzucil pieniadze w bloto. jesli tuning naprawde kosztowal 50 tys euro to nie wiem na co je wydal. ciekawe tylko czy to odpowiednio do wygladu jezdzi? nie wspominajac juz o kretej gorskiej drodze :D

Tytuł:
PostNapisane: 15.lip.2005 12:21:32 
Użytkownik

a mnie sie podoba, i dosc tutaj krytyki, ciekaw jestem czy cos sami zrobiliscie, aby wasze auta ladnie wygladaly, oprocz felg i szukania standartowych zderzakow od S modeli :diabelek:
Przeciez napisal kolega, ze i silnik zostal zrobiony, a komus jeszcze nie doszlo to, i krytykuje wyglad, ze wyrzucil pieniadze, chyba PAN nie wiesz ile moze kosztowac silnik dobrze zrobiony :diabelek:
Pokazcie odrazu co sami macie, a pozniej krytykujcie, gdyz zazdrosc zagubi, przeciez sami nie mozecie na to pozwolic, kasa za mala, a dlaczego temu, kto moze to sobie pozwolic nie pobawic sie :okulary2:

Goodyear Dunlop
http://www.redline.lt/forum/

Tytuł:
PostNapisane: 20.lip.2005 14:06:06 
Użytkownik

baker napisał(a):
witam. nie chcę być wredny ale wszyscy klubowicze wypowiadający się na anty do nowego projektu vette są po prostu zajebiście zazdrośni i zawistni. ja nigdy nie zmienię audi na inną markę, jednak to co gadacie to już przechodzi ludzkie pojęcie. pozdrawiam.

o taki wóz nie jestem zazdrosny...

Tytuł:
PostNapisane: 27.lip.2005 23:09:34 
Klubowicz

Auto: b8q caeb '09
No i co to jest 300, przy Leo-sia 380-ciu z rzędowej 5-ki? ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 28.lip.2005 07:03:37 
Moderator

marex napisał(a):
a mnie sie podoba, i dosc tutaj krytyki, ciekaw jestem czy cos sami zrobiliscie, aby wasze auta ladnie wygladaly, oprocz felg i szukania standartowych zderzakow od S modeli :diabelek:
Przeciez napisal kolega, ze i silnik zostal zrobiony, a komus jeszcze nie doszlo to, i krytykuje wyglad, ze wyrzucil pieniadze, chyba PAN nie wiesz ile moze kosztowac silnik dobrze zrobiony :diabelek:
Pokazcie odrazu co sami macie, a pozniej krytykujcie, gdyz zazdrosc zagubi, przeciez sami nie mozecie na to pozwolic, kasa za mala, a dlaczego temu, kto moze to sobie pozwolic nie pobawic sie :okulary2:

A kolega to nie słyszał , że o gustach się nie dyskutuje ??

Jak dla mnie to może sobie robić z tym samochodem co chce , a mnie i tak to wali.Może sobie nawet zrobić jeszcze większe skrzydło i robić za tramwaj i też nie będzie mi to przeszkadzać.Po prostu nie musi się każdemu podobać.Najważniejsze , że właścicielowi się podoba bo to On nim jeździ ;-)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1