Auto: A6C6 3,2l 255KM Quattro
|
Witam posiadam A6C6 z 2004 roku. Chyba z fabrycznym radiem, zmieniarką płyt oraz kolorową nawigacją. W samochodzie był też stary duży fabryczny telefon przeznaczony do systemu głośno mówiącego z którym łączy się przez bluetooth. Nie ma możliwości podłączyć innego telefonu przy tej konfiguracji.
Chciał bym wprowadzić modyfikacje które umożliwią:
1. Używanie mojego telefonu z systemem głośno mówiącym w samochodzie 2. Możliwość odtworzenia muzyki z mojego telefonu w samochodzie, przewodowo lub bezprzewodowo (fajnie by było np na telefonie odpalić YT i żeby z niego muzyka szła). 3. Jeśli możliwe podrasowanie radia w samochodzie by na przykład można było na nim obejrzeć jakieś video w mp4 lub coś co uruchomi się na telefonie i po podłączeniu do samochodu pokaże się na ekranie. 4. Możliwość odtworzenia muzyki z pen drive.
Nie koniecznie zależy mi na zrealizowaniu wszystkich punktów. Najbardziej zależy mi na punkcie 2. Fajny był by też pkt 1 ale to już mniej ważne.
Proszę o podpowiedzi co można by zamontować lub zmodyfikować. Może znacie i polecacie jakieś miejsca gdzie można to zrobić na Podlasiu?
Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
|
|