piters napisał(a):
Ok , Grzesiu ale gdzie tą skrzyneczke zamontowac z tyłu za siedzeniami mam koło zapasowe bo mam w miejscu koła butle od gazu .
nigdy nie montowałem takiej skrzynki , czy taką skrzynke robi się na wymiar na zamowienie ? czy mozna kupić gotową ?
Poleć mi jeszcze jaki wzmachol kupić ( chodzi mi o firme ) i jakie głośniczki do tej skrzyneczki .

A no widzisz... masz Avanta a nie masz gdzie suba założyć

Wywal koło zapasowe na rzecz dojazdówki (jeśli masz zbiornik 50l to dojazdówka powinna się zmieścić we wnęce nad zbiornikiem). SKrzynkę można kupić gotową (ja kubiłem za 120 PLN z badziewnym głośnikiem, który cykał 4 miesiące i odszedł w niepamięć). Co do bierzącej mojej konfiguracji to się nie sugeruj... Ja mam radio z pełną regulacją suba (filtr oczywiście wbudowany) więć kupiłem wzmacniacz 2-kanałowy Magnata (jakieś 500 PLN nówka) oraz głośnik chyba 600W też Magnata (chyba 450PLN). Wzmacniacz ma wbudowany filtr ale bez pełnej regulacji dlatego go nie używam... bo w radiu mam lepszy

Wydaje mi się że taka konfiguracja zapewnia w miarę dobry odsłuch przy relatywnie niewielkiej cenie nowych elementów. Jak ja mam to poukładane w sedanie możesz sobie looknąć w podpisie klikając na
WWW...