jmm napisał(a):
janinaaa napisał(a):
Panowie przeginacie z tymi komentarzami.
Czasami myśle, że tematem wątku powienien być "Kącik DEWOTY"
TYlko szukanie i się naśmiewacie.
Ja myśle, że ci których wyśmiewacie eksperymentują i często za spore pieniądze.
Inni maja gotowce. Podoba się albo nie. Robić tak, albo nie.
Ja wiem na tym forum obowiązuje tylko i wyłącznie uwielbienie oryginału, ja sam tez jestem jego zwolennikiem, ale nie można mieć klapek na oczach.
Często Wasze komentarze sa śmieszne, obraźliwe, a może prymitywne.
I tu się mylisz bracie
Autko może byc przerobione ale ze smakiem, a większość autek prezentowanych w tym wątku to totalne kupy i poświadczenie bezguścia właściciela. Nieważne ile ktoś w to kasy włożył, jak nie ma gustu i poczucia estetyki.
Kupa pozostanie kupą, nie ważne czy robioną z żywicy czy z "firmowych" elementów
Chyba sie nie rozumiemy.
Ja nie bronię samochodów tutaj prezentowanych, tylko wypowiedziałem siena temat wypowiedzi niektórych forumowiczów i czepianie się, że aż boli.
Czasami wystrczy jeden element w samochodzie niefortunnie zrobiony i już cały samochód to "kupa" itp.
Zgadzam się, że niektóre samochody są śmieszne, ale często te całkim fajne są wyśmiewane, dlatego, że np spojler za wysoki, albo zderzak "ala żywica lub z sitexem", ewentualnie sposób pomalowania nie taki. I właśnie to mnie rusza.
Simpson
Znam temat który podałeś, nawet się w nim wypowiadałem, i rzeczywiście jest tak jak napisałeś,
ale denerwują mnie wypowiedzi niektórych, którzy czepiają się bez powodu i szukają dziury w całym, nie wiem co chcą tym pokazać?
A co zmian w samochodzie, jestem ich gorącym zwolennikiem.