.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.gru.2024 00:24:08

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2006 13:35:41 
Użytkownik

WojteQ napisał(a):
powiem tyle dzieci w afryce głodują a tu jakiś frajer zakłada sobie spoilery które wyglądają jak CENZURA
i nikt niech nie pisze że każdy ze swoją kasą robi co chce bo jak ktoś robi coś z kasą i to pokazuje i wzbudza to odruch wymiotny to nie jest dobrze, przyrównam to do tego to jest tak jak podczas jedzenia zwisał by mi glut z nosa i wszyscy by musieli na to patrzeć to jest to samo tylko ze na kołach.

Przyjacielu,

-> Jesli chcesz sobie pobluzgac to nie tu. A jesli nie potrafisz inaczej wyrazic tego ze Ci to auto nie podoba to sie naucz :!!:
-> Nie wiem czy obiła Ci sie o uszy stara maksyma ze o gustach sie nie dyskutuje. Jeśli nie to proponuje sie zapoznac- przydaje sie w zyciu.
-> Ciekawe czy to samo powiedziałbys w obecnosci wlasciciela...

Takie wywody smigaj sobie nma forum Onetu a nie tutaj :!!:

P.S. Mnie tez sie nie podoba :/

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2006 17:38:41 
Użytkownik

matab99
Cytuj:
Przyjacielu,

Jesli chcesz sobie pobluzgac to nie tu. A jesli nie potrafisz inaczej wyrazic tego ze Ci to auto nie podoba to sie naucz
Nie wiem czy obiła Ci sie o uszy stara maksyma ze o gustach sie nie dyskutuje. Jeśli nie to proponuje sie zapoznac- przydaje sie w zyciu.
Ciekawe czy to samo powiedziałbys w obecnosci wlasciciela...

Takie wywody smigaj sobie nma forum Onetu a nie tutaj

P.S. Mnie tez sie nie podoba

powiem tak już wilee razy w obecności własciciela z takich samochodów się wyśmiewałem a zreguły robiło im się głupio bo uświadamiałem ich żę wydali kase w błoto tutaj każdy bluzga na ten samochó a maxyme znam ale to co zrobił ten gość nawet nie zalicza się do głupoty

PS zarozumiali jestescie na tym forum totalnie jakieś pouczenia itp. wogóle jak byście byli szlachta (niektórzy sa spox pozdro dla tych normalnych )

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2006 17:45:41 
Użytkownik

WojteQ napisał(a):
PS zarozumiali jestescie na tym forum totalnie jakieś pouczenia itp. wogóle jak byście byli szlachta (niektórzy sa spox pozdro dla tych normalnych )

Może i zarozumiali, ale o kulture trzeba walczyć. Dlatego tutaj rzucanie kur**mi itp nie jest mile widziane. Pozatym nie ma takich emocji których nie dałoby sie wyrazić bez użycia wulgaryzmów.

Pozro

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2006 18:26:31 
Użytkownik

WojteQ napisał(a):
powiem tak już wilee razy w obecności własciciela z takich samochodów się wyśmiewałem a zreguły robiło im się głupio bo uświadamiałem ich żę wydali kase w błoto tutaj każdy bluzga na ten samochó a maxyme znam ale to co zrobił ten gość nawet nie zalicza się do głupoty

To tylko utwierdza mnie w tym co napisałem...
WojteQ napisał(a):

Nikt Cie tu nie zatrzymuje- nie podoba sie to nie zaglądaj :!!: A jak będziesz juz gasił za soba światło to nie zapomnij uregulowac pewnych zobowiazan jakie masz u jednego z krakowskich klubowiczów, a które to zobowiazania wkurzaja mnie o tyle, ze pośrednio dotyczą również mnie i wstrzymują mnie z pewnymi sprawami :!:

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2006 18:34:53 
Klubowicz

Auto: Q7 4M
dziekujemy i zapraszamy do innych watkow.

jest:
Q7 4M 3,0 TFSI 419 PS/512 Nm
było:
SQ5 Plus
A7 C7 3,0 biTDI
A6 C7 3,0 biTDI
S4 B8 3,0 TFSI
V8 D11 4,2
A4 B6 1,8T q
S8 D2 4,2
S6 C4 4,2
A6 C4 2,5 TDI q
S6 C4 2,2T
A6 C4 2,5 TDI q
A80 B4 1,9 TDI

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1