.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 12.kwi.2025 14:12:42

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2006 08:57:43 
Użytkownik

A może takie coś :?:

http://caraudio.com.pl/info.php?id=19#

Myślę, że to może dac dobry basik :P :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 04.lut.2006 10:48:41 
Użytkownik

witam.
chcialem sie z wami podzikic moimi doswiadczeniami...
mialem kiedys w b3 Tube jakas h***owa 300rms-kiepsko to lupalo.
pozniej pozyczylem od kolezki skrzynie bandpass z 25cm glosnikiem jakiejs malo znanej firmy.
Skrzynia byla robiona,liczona pod glosnik za 75zl.kumojemu zdziwieniu tupa odpadla na starcie...niedosc ze bass byl nisski,bo schodzil do 40Hz to cisnienie bylo tez niekiepskie.na zewnatrz bylo pieknie:) z 200metrow ludzie sie ogladali.
Jak sama nazwa wskazyje Bass REFLEKS ma wytworzyc dynamiczny i szybki bas.Natomiast Bandpass troche ospaly ale zato cisnienie jest nieporównywalne...a co zatym idzie w srodku jest glosniej.Proponuje BANDPASS! z markowym glosnikiem! Ja wylicytowalem EARTHQUAKE'a niedawno za niezle plny.1000W.skrzynie bede robil od nowa.pod glosnik.zobaczymy...
w Polke polecam MAGNATY.maja niezly wykop,testowalem kilka:pioneera,jbla i magnaty wypadly najlepiej.
W dzrwi polecam hertza.na slupki syczki jakies Bo jest naprawde glucho jak masz bandpassa pozadnego w bagazniku.syczki kupowalem w elektronicznym sklepie 10plna sztuka.piezoelektryczne.dala mi pani przetestowac do samochodu kilka...
koncze bo sie rozpisalem.
Jeszcze raz mowie.tylko BANDPASS+dobra koncowka(Blaupunkt)

Tytuł:
PostNapisane: 08.lut.2006 15:08:08 
Użytkownik

dobrze kolega prawi. BANDPASS to jest TO!!.Bije na głowe bassreflexa nie mówiać już o tubkach. A słyszał może ktoś jak gra obudowa labiryntowa? Czytałem co nieco o niej ale ciekaw jest jak to w praktyce słychać. pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2006 10:40:32 
Użytkownik

dzieki ze kolezka przyznal mi racje...ostatnio i sie przysnilo zeby jakos wypuscic otwory bass refleks z bagaznika do wewnatrz auta.pomysle nad tym jeszcze bo to moze troche pomoc.
A...przyszedl moj glosniczek.EARTHQUAKE to jest to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz trzeba mi wzmacniacz nieco wiekszy...
Naprawde z tylu ciezko sieoddycha na polowie glosnosci.wiecej boje sie dawac

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1