.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 16.kwi.2025 23:29:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2006 15:23:04 
Użytkownik

Według mnie poważniejsze operacje typu wymiana wałka czy zabawa z głowicą to już temat dla firm się tym zajmujących, bo Pan Kaziu na pewno zawali sprawę, a samemu bałbym się robić taką rzeźbę. :)

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2006 17:04:53 
Użytkownik

wymiana wałka to buła z masłem, oczywiście jak się ma dwie lewe ręce to już gorzej ale w przeciwnym wypadku nie wiem czego się bać.

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2006 18:49:03 
Użytkownik

dzis patrzałem dokładnie na moją wydechową rółe :/ no i jak patrząc na to z kanału :) to wszystko wygląda dobrze gumki są wszyskto na sfoich miejsach ale problem jest taki ze ona jest strasznie daleko od zderzaka z tyłu (na kazdej częsci jest znaczek audi) a i jeszcze takie pytanie mam .. jak jest fotel i taka rącze ktorą sie ciągnie do gory by odbezpieczyc i moc go przesowac to wtedy fotel jakby spadał i moosze się odchylic do tyłu albo wysiasc z auta i dopiero wtedy mi wskoczy ten bolec nie wiem moze mi tam jakies częsci brakuje :| bo nie chce wskoczyc spowrotem jak siedze albo ktos inny siedzi na fotelu ...

Tytuł:
PostNapisane: 28.wrz.2006 11:17:17 
Użytkownik

lenyx napisał(a):
a i jeszcze takie pytanie mam .. jak jest fotel i taka rącze ktorą sie ciągnie do gory by odbezpieczyc i moc go przesowac to wtedy fotel jakby spadał i moosze się odchylic do tyłu albo wysiasc z auta i dopiero wtedy mi wskoczy ten bolec nie wiem moze mi tam jakies częsci brakuje :| bo nie chce wskoczyc spowrotem jak siedze albo ktos inny siedzi na fotelu ...

mowisz o regulacji fotela w gore i w dol :?: z opisu zabardzo nie wiem w czym jest problem......

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2006 10:00:39 
Użytkownik

mowie o przesuwaniu fotela do przodu do tyłu nie chce mi bolec wskoczyc w dziure<lol>

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1