.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 11.kwi.2025 15:23:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 08.lut.2005 21:39:57 
Użytkownik

Wygłąda nieżle,ale...to porażka.

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2005 01:55:21 
Użytkownik

GÓWNO dopiero teraz to zobaczyłem :D ... ktoś ma chyba bujną wyobraźnie lub niezłe poczucie humoru :D:D:D
Pozdrawiam :D:D:D i gratuluje zakupu :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2005 09:37:52 
Użytkownik

Auto: Audi Coupe Quattro V8T ; VW Golf 1 4x4 T
No wiesz co... :zly: Jak możesz podnosić wyżej ten wątek. Jeszcze go ktoś otworzy i zrobi sobie krzywwdę :!!: ;-) Czuje się jak na kolejnym odcinku sagi "Fredek Krugerski powraca aby siać spustoszenie w naszych Audikowych snach" :D

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2005 10:09:10 
Użytkownik

oooooo jeeeessssssssssssuuuuuuu :galy:

nie było mnie kilka dni i nie potrzebnie klikałem na ten wątek, jak zobaczyłem to mnie jakoś tak dziwnie brzuch boli teraz i niedobrze mi i smutno i doła mam i wogule :):

napiszcie w temacie że tylko dla ludzi o mocnych nerwach :P

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2005 10:12:24 
Użytkownik

lolek2 napisał(a):
napiszcie w temacie że tylko dla ludzi o mocnych nerwach :P

A po co?
Nawet jak by było oszczerzenie to i tak byś wszet :):
Proponuje zamknąć ten wątek :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2005 23:39:35 
Użytkownik

Ten cały 666 lubi się popisywać cudzymi autami i robić zamieszanie drugi raz właściciel auta którego zdjęcia bezprawnie zamieściłeś jest oburzony na twoje zachowanie.

Pierwszy raz na innym forum

Drugi raz tutaj

Proszę o zamknięcie tematu i nie robienie przykrości właścicielowi, który będzie kontynuował prace nad tym autem. I mimo tego że forumowicze w olbrzymiej wiekszości są konserwatywni w poglądach dotyczących takiego tuningu niektórzy będą nadal konsekwentnie szli w obranym kierunku.

Uprzejmie proszę o odrobinę tolerancji i zrozumienia nie chcemy chyba żeby KLUB AUDI był kojażony ze skrajnym konserwatyzmem. Proszę również i ja jako że właściciel tego samochodu jest moim bardzo dobrym kolegą.

Serdecznie pozdrawiam i po raz kolejny apeluję o powściągliwość w komentarzach osoby właściciela bo nic o nim nie wiecie - a jest naprawdę fajnym gościem.

REZANKA:
Podświetlenie nawiewów :)
Podświetlenie termometru :)

Obrazek

http://members.cardomain.com/diesel_monster
http://www.audidrivers.de - wybrać 100 C4 i szukać mnie gdzieś na końcu :) pierwszy polak !!

Ostatnio edytowano 20.lut.2005 16:47:21 przez Diesel Monster, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 00:34:14 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
To dlaczego właściciel nie sprostuje informacji o tym aucie, które są iście szczątkowe ? Niech przedstawi swoje podejście do tuningu i stylingu, przecież forum jest ogólnodostępne.
Zrozumiem, że może mu się auto podobać, w końcu są ludzie, którym się MATIZ podoba :|

Mnie osobiście interesuje, co skłoniło go do zakupu tego auta oraz chcciałbym zapytać gdzie zamierza go serwisować i czy dokładnie wie co w nim siedzi (jaki kod silnika, jaki kod skrzyni biegów, jaka turbina, jaki IC, czy nawet jaki rozstaw osi ma to auto).

Bo rozumiem, że jeżeli się za nie zabiera to musi mieć sporo kasy na nie.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 01:17:17 
Użytkownik

Auto jest bardzo kontrowersyjne, to trzeba przyznać. Czego sie obecny właściciel spodziewał? Kupił auto, które wzbudza dużo negatywnych odczuć... Jest definicją prowizorki i niedbalstwa w spełnianiu całkiem ciekawej wizji autora pomysłu. Dlaczego obecny właściciel nie chce nic napisać o aucie? Dlaczego piszą tylko jego adwokaci... Nie mam nic do obecnego wlaściciela, do poprzedniego też nie...poprostu się chłop zgubił...nawet mam kilka pytań odnośnie uturbienia tego silnika... Ale teksty z wizytacjami i gangsterką pisaną między wierszami, to jest przegięcie :/ Jak sie wstydzi, tego, że jest właścicielem tego auta, to niech sie nie wychyla i odsprzeda auto...i niech kupi jakieś mniej kontrowersyjne auto. Najlepiej jakieś konserwatywne. Ale jeżeli nie boi się opinii innych i czasem podstawnej krytyki, to niech pozbędzie się oburzenia postawą kogokolwiek i da na luz, bo zaczyna tu być postacią negatywną. Zaproś swojego kolegę do dyskusji. Napewno będzie przyjęty bardzo miło. I napewno zostanie zalany pytaniami. Ja już mam małą listę... :) Jeszcze kilka takich wątków i zaczne się bać wyrażać swoje zdanie na jakikolwiek temat... Normalnie atmosfera forum sr... :/

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 02:19:10 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
2.2 litra to napewno a reszta to trzeba sie hydraulikow pytac ale napewno turbiny to to nie ma a przynajmnej w obiegu dolotu ... a poza tym za wyglad , zmasakrowalbym tego kto tak zrobil tak samo jak to auto zmasakrowal :(:

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 09:20:57 
Użytkownik

hans napisał(a):
2.2 litra to napewno a reszta to trzeba sie hydraulikow pytac ale napewno turbiny to to nie ma a przynajmnej w obiegu dolotu ... a poza tym za wyglad , zmasakrowalbym tego kto tak zrobil tak samo jak to auto zmasakrowal :(:

Hans, uważaj, bo do Ciebie też przyjdą... :P

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 11:53:34 
Użytkownik

Właściciel nie sprostuje bo nie ma dostępu do internetu. A moja opinia jest taka jeżeli nie trafia do części z Was grzeczna prośba i ciągle czynicie jakieś aluzje pod kątem właściciela to tylko o Was świadczy. Szczerze bardzo rozczarowałem się niektórymi (poważanymi) forumowiczami. Zachowujecie jak skrajnie zakute głowy zamkniętę na jakąkolwiek inność co w szerszym sperktrum przemyślen daj podstawę by określić Was co najmniej NIETOLERANCYJNYMI. Jeżli chodzi o mnie to kończę ponieważ dalsza dyskusja nie ma jakiegokolwiek sensu. I tak moje prośby nie trafiają do nikogo więc po co strzępić język ??

VENI VIDI VICI....

...zdobyłem, owszem, ale przykre doświadczenia....

REZANKA:

Obrazek

http://www.audidrivers.de - wybrać 100 C4 i szukać mnie gdzieś na końcu :) pierwszy polak !!

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 11:56:00 
Użytkownik

Autor tego tematu zamiścił te zdjęcia bez wiedzy i zgod właściciela samochodu, który nota bene nie życzył sobie upubliczniania wizerunku auta w stanie obecnym. Także laury przypadają temu całemu 666 który już kolejny raz ukradł zdjęcia i wkleił na jakieś forum.

REZANKA:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 12:04:06 
Użytkownik

Analizując pierwszy i kolejne posty tego całego 666 wychodzi na jaw że jest nie tylko kimś o conajmniej poszlakowanym sumieniu, ale również osobie o ograniczonej wiedzy jak auto z 10 zaworowym silnikiem zoapatrzonym w turbinkę możne nazwać S2 ????? Kolego poczytaj książki nie każde a4 to s4 chociaż być może myślisz tak o swoim samochodzie.

REZANKA:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 12:09:33 
Użytkownik

Aha dodam jeszcze kolego 666 że twoje wzywanie mnie na pojedynek ( tzn ściganie się z tobą na ulicy ) nie docierają do mnie, nie ścigałem się nie ścigam i ścigał nie będę, a już w szczególności z tobą. Także twoje wyzwania kierowane do mnie poza forum AKP są dziecinnie śmieszne. Bez urazy, moje zdanie o twojej osobie już znasz w związku z tym proszę moderatorów lub administratorów o wyciągnięcie konsekwencji z takiego zachowania.

REZANKA:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 12:15:28 
Użytkownik

Nie przeginasz trochę pałki? Twoje zachowanie jest karygodne. Chcesz żeby nie jechać po Twoim koledze, a sam jedziesz po 666. Odpuść sobie. Te zdjęcia obiegłu całą polskę z wielkim hukiem. Widziałem je w kilku miejscach. Ten kto je wogóle zapodał do netu miał chyba słabą wyobraźnię co się z nimi stanie. Twój kolega ma kompleksy po zakupie auta? A czego sie spodziewał...niech na nie popatrzy...ty zresztś też ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 12:23:30 
Użytkownik

Aaaa...skoro 666 ma jakieś szatańskie uczynki na koncie, to ja bardzo przepraszam. Obruszyłem sie tylko i wyłącznie na temat umieszenia przez niego zdjęc tego auta na forum, czego nie uważam za zły uczynek. Wasze porachuniki poza tym tematem, to nie moja sprawa :)

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 13:19:51 
Klubowicz

Ten wątek zaczyna wyglądać jak dziecinada... Straszenie kogoś pokazuje poziom autora wypowiedzi...

Audi, a owszem, posiadam.

... Rympel 666 ...

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 18:06:29 
Użytkownik

Dodam swoje 3 gorsze. :)

Samochod wyglada tak jak kazdy napisal - tragicznie.

Diesel Monster - Chyba masz jakies problemy emocjonalne. Po 1 to nie widze, zeby ktos w jakis sposob obrazal obecnego wlasciciela tego samochodu. co najwyzej sugestie, ze mogl zostac wyrolowany, mogl przepalcic itp Jezeli ktos tu mial pretensje to do poprzedniego wlasciciela za to, ze zniszczyl piekny samochod.

Obecny wlasciciel, moze przeciez ten samochod zrobic tak, ze bedzie to znowu ladny dobrze chodzacy "wozek".

Cytuj:
Was grzeczna prośba i ciągle czynicie jakieś aluzje pod kątem właściciela to tylko o Was świadczy
- zawsze najlepiej jest zaczac od siebie.
I w gornym prawym rogu jest taka ikonka, ktora umozliwia edytowanie postow, zamiast spamowania.

Cytuj:
Autor tego tematu zamiścił te zdjęcia bez wiedzy i zgod właściciela samochodu, który nota bene nie życzył sobie upubliczniania wizerunku auta w stanie obecnym.

Bardzo dobrze zrobil, a obecny wlasciciel moze powinnien byc wdzieczny. Bo np. myslal ze samochod jest cudownie wygladajacy a teraz wie, ze tak nie jest, i pobudzi go to do dzialania.

A nadkola - lepiej jednak zdemontowac te badziewne, ktore sa w tym samochodzie i zrobic takie bardzie delikatne i lepiej wygladajace - patrz RS6 w sedanie.

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2005 11:56:31 
Użytkownik

nie jestem dlugo na tym forum ale powiem jedno..to audi jest straszne,tragiczne i na maksa do niczego...ale dajmy troche czasu nowemu wlascicielowi i zobaczymy co z tego wyjdzie..nie kazdy jezdzi a8

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2005 12:07:07 
Klubowicz

jacekk. napisał(a):
nie kazdy jezdzi a8

Widzisz, tu zupełnie nie chodzi o to czy to S2, B2, B4, A4, A6 czy A8. Każde z tych aut może być piękne, jak również każde z nich można spaprać, A8 również może być ohydne, uwierz na słowo albo poszukaj sobie fotek w necie... a to coupe jest po prostu przekombinowane i IMO brzydkie... ale może się komuś podoba, ludzie mają różne gusta i zboczenia :) Naładowanie na auta maksymalnej ilości plastiku i zrobienie mechanicznej rzeźby nie świadczy o tym że auto jest SUPER tuningowaną / styling'owaną furą.....

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1