ha ha już to widzę sama się skurczy
możesz próbować ,a co dopiero jeszcze ja położyć od wewnątrz
kup spryskiwacz taki do kwiatków mały szampon bebymax i piątkę wody destylowanej
dwie gumki takie do wyciskania najlepiej od tych co przyciemniając zółta i niebieska
dobry papier niepylący .
nalej niepełny spryskiwacz i wlej 2 nakrętki szamponu i zamieszaj
musisz pamiętać ze folia kurczy się tylko z jednej strony
myjesz szybę z zewn i wew dokładnie tak żeby paski od podgrz. się świeciły najlepiej gąbka do garkow
zewn. stronę szyby jak umyjesz pryskasz mikstura ze spryskiwacza i przykładasz folie strona robocza na wierzch i ja docinasz
kurczenie zaczynamy od zewnątrz szyby do środka raz z lewej raz z prawej ,nic nie możesz pozałamywać he he będzie ciężko
ale jak jakimś cudem wam się uda , to jak folia super dopasowana docinamy ja ładnie tuz poniżej tych kropek na folii
ściągamy folie z szyby ,oczywiście wewnętrzną strona czyli ta w środku auta już jest popsikana mikstura
a zapomniałem ze na foli jak leży od wew strony foli kleimy kawałki taśmy do klejenia kartonów na 4 rogach i jeszcze jeden kawałek taśmy użyjemy do rozklejenia foli z części roboczej i kiedy ja będziemy rozdzielać to psikamy mikstura na ta cześć z klejem i przykładamy na szybę od środka i pomału wypychamy wodę od środka szyby na zewnątrz na początek ta miękka gumka a później ta twardsza . a na koniec ładnie dogrzewamy folie do tych kropek na brzegach szyby tylko grzejemy od zewnątrz szybę a dociskamy gumka od środka
Powodzonka