Witam już nie długo będę w posiadaniu
Audi A4 B5 97r. 1.6 benzyna + gaz 200tys.km przebiegu.
Dodam że auto jest zadbane wszystkie części wymieniane na bieżąco przeze mnie. Aktualnie jest mamy ale mama zmienia auto.
Audi jest w stanie BDB bez rdzy ( ocynk ) jakieś delikatne ryski na lakierze + mała wgniotka na jednym przednim błotniku a tak to cacy. Dodam że nie była bita, sprawdzana na geometrii 3D ( wszystko w granicach tolerancji, Kąt PK, Kąt WSZ, Zbieżność przód i tył )
W ostatnim czasie wymienione: świece, filtry, rozrząd, paski, amorki tył, kolektor wydechowy spawany gazowo, przednie zawieszenie (tylko te co luzy miało), termostat, olej itp. Do roboty zostało : nagrzewnica ( słabo grzeje w środku ) i za jakiś czas klocki i tarcze przód i tył.
Chcę ją zrobić żeby była piękna, wyjątkowa, budziła respekt itp. proszę o jakieś ciekawe projekty zewnątrz jak i wewnątrz, swapy też wchodzą w grę itp.
Mam do wyboru albo zrobić ją na igłę i jedyną albo sprzedać i kupić nowszą audi a5 lub a6. Z jednej strony szkoda mi A4 bo jest wyjątkowa w najgorszy mróz odpali na dotyk. Nigdy mnie nie zawiodła. Zdj postaram się jtr wstawić.
POZDRAWIAM >VirusWRC<