.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.lis.2024 21:58:14

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [100 C4] nagłośnienie
PostNapisane: 25.cze.2014 23:29:01 
Użytkownik

Chciałem się zając nagłośnieniem w mojej Audi... Głośniki mam tylko w przednich drzwiach i w membranach są braki z tyłu w drzwiach nie mam w ogóle miejsca na głośniki a w desce poprzedni właściciel wymontował jak zakładał gaz. Potrzebuję pomocy w skompletowaniu czegoś oczywiście nie za jakąś grubą kasę po prostu żeby miło grało, nie ma to być sprzęt z górnej półki. Zaczynając od radia to w przyszły tygodniu powinienem już mieć radio Philips CE132 więc to już mamy z głowy. Teraz głośniki w przednich drzwiach i tu już bym prosił was o pomoc. Głośniki które są na dole z tego co wiem mają 10cm, te które siedzą teraz są do wyrzucenia i co proponujecie wsadzić w ich miejsce? Gwizdki są dobre więc raczej nie będę ich wymieniał... W tylnych drzwiach nie ma i nie było głośników i nie wiem czy da się tam w ogóle coś zamontować ale to poczekam na odpowiedź osób które już to robiły. Z tyłu w desce nie mam głośników tak jak pisałem wyżej poprzedni właściciel gdy zakładał gaz to je wymontował bo pewnie opierały się o butle i też nie wiem co tam włożyć więc czekam na waszą pomoc propozycje. Jestem oczywiście świadom tego że może być tak że będę musiał położyć nowe kable ale z tym raczej nie będzie problemu. Jak się uporam z tym i będzie to grało to poczekam znów na jakiś grosz i będę chciał kupić jakąś małą tubę i wzmacniacz do tego. Więc proszę was o pomoc co kupić i jak to ugryźć żeby było ok i to grało oczywiście za jak najmniejsze pieniądze.

Strefa czasowa: UTC + 1