Witam,
Posiadam samochód Audi 80 B3... mam w nim 4 głośniki... 2 z przodu są to jakieś JBL'e zainstalowane pod szybą (na drzwiach nie przewidziano miejsca do instalacji głośników, a bynajmniej nie w wersji samochodu który posiadam

) a z tyłu jakieś no-name'y które były fabrycznie dołączone do tej audiczki (troszkę już skrachciałe bo trochę lat mają)... i jakiś stary patefon... kaseciak o niewielkiej mocy. Jakość dźwięku w ogóle mnie nie zadowala... coś takiego jak bass to tu nawet nie istnieje.
Chciałbym kupić jakieś tanie radyjko które odtwarzałoby cd/mp3, ponadto chciałbym aby mój zestawik audio miał jakość dźwięku przynajmniej taką jak ten 2-głośnikowy montowany standardowo w Oplu Astrze. Nie jestem audiofilem jednakże dźwięk w tym samochodzie jakościowo trafia idealnie w moje potrzeby.
Przepraszam za takie amatorskie określenie moich potrzeb ale się w ogóle nic a nic na tym nie znam a chciałbym mieć możliwość posłuchać muzyki na jakimś przeciętnym poziomie właśnie takim jaki panuje w Oplu Astra Mam nadzieję że pomożecie lamerowi w dziedzinie car audio