masters i comp rzeczywiscie przerabiaja takie silniki, natomiast jak chcesz miec naprawde sprawne auto, nie tracac gwarancji!!!!!!!!! to napisz do mnie na mail'a (
chocolatestarfish3@wp.pl), siedze w przerobkach audi juz kilka lat i dobrze wiem czego i za ile ci potrzeba. przerabialem diesla, a teraz bez przerwy przerabiam benzyniaka w najlepszej firmie w polsce (VTG). jesli chodzi o moc to wogole nie gra wiekszej roli. 200hp niby imponuje, ale moja pierwsza przerobka w dielsu (VW Bora) to byl
chip na 153hp i 480Nm!!! niejednokrotnie wprawialem w kompleksy benzyniaki 1,8T. Ty natomiast masz 2,0TDI z pompowtryskiwaczami, tzn. do ciebie najlepiej pasuje program. jesli interesuje cie tak bardzo moc to uzyskasz miedzy 170-200hp w zaleznosci od jakosci twojego silnika, ale moment bedziesz mial kolo 500Nm lub nawet powyzej i juz malo kto ci podskoczy na ulicy. napisz na mail'a do dam ci wiecej wiadomosci na ten temat. pozdrawiam...
p.s.
moc to nie wszystko;)
chyba cos Ci sie pomylilo z tym momentem - przy takim momencie to sprzeglo by Ci dawno odmowilo posluszenstwa - pewnie miales na mysli 380Nm