Witam jak obiecałem tak i są ...... mam do zaoferowania białe tarcze do wskaźników VDO (trzy dodatkowe) ciśnienie oleju, ładowanie i temeratura oleju....
tarcze wykonane są w CORELU 9 i w takim zalecam otwierać aby nie poprzesówało elementów...
osoby zinteresowane --- pisać na
tposejdon@op.pl lub GG 1032348 lub prywatna na forum...
pliczek podeśle na skrzynke..
na chwile obecną czyli 15:24 niedziela 16 październik 2005r tarcze nie były jescze sprawdzane z powodu braku tuszu w drukarce ... jak pech to pech... ale biorąc pod uwagę precyzję z jaka starałem się je wykonac oraz poświęcony czas ... prawie 3 godziny... to myslę że wszystko powino byc ok...
jeżeli zauważe że coś nie pasuje to zamieszcze o tym informacje na tym poście i udostępnie poprawioną wersje ( oby nie trzeba było)...
tak wiec brać wycinać naklejać i cieszyć się sportowym wyglądem waszech bryczek
PS z góry uprzedzam o bardzo dużych trudnościach w montażu tych tarcz ponieważ zegary sa praktycznie nie robieralne.... jesli ktoś nie chce ich popsuc to moge podpowiedizeć jak ja zrobiłem i mysle że nie będzie tak źle ... a już napewno z zewnątrz niewidoczne....pozatym tzeba jeszcze pokomninowac z podświetlaniem ... wiecie niebiewski i te sprawy.... czad... ale na to też juz patencik znalazłem wię c w razie problemów pisać a coś podpowiem...
Pozdro....