Nie wiem czy nadaje sie do działu tuning, ale najbardziej pasował mi tutaj ten wątek.
Od sprowadzenia auta najwieksze zmiany to nowy lakier na kilku elementach, nowe felgi i brewki. Oprócz tego co jest raczej juz nic nie bede zmianiał, ewentualnie lampy tył na nowsze bo te mi sie nie podobaja i przod na zaspolone, ale to dopiero jak sie trafi okazja kupna tych cześci za niską kwote.

Eksploatacja
Auto ma w tej chwili przebieg 128tys, w najblizszym czasie czeka go zmiana oleju i uporanie sie z centralnym zamkiem.
Problemy jakie z nim miałem dotychczas to zepsuta popielniczka, czasami nie działający centr. zamek, ostatnio coraz czesciej pojawia sie objaw nie trzymania cisnienia paliwa w ukladzie, poniewaz po odpaleniu trzyma 900 obrotów przez 1-2sec i gasnie i tak 3-4 razy az wkoncu jest ok(mysle ze pompka paliwa pojdzie do wymiany, poniewaz glosnio chodzi). Mam tez objaw szarpania samochdem na gazie przy puszczeniu pedału gazu.
Narazie jeszcze nie zajmowałem sie wszystkimi usterkami, jak znajde czas może uda sie cześc z nich usunąć.