Black_Fighter napisał(a):
Siema.
Felg nie zmienie ,bardziej widzą mi się mniejsze felgi + gleba (niemiecki styl) duże felgi w ogole mi się nie podobają...
a widziałeś B4 mocno na glebie z małymi kołami

wyobrazasz sobie jazde takim autem
Jeżeli chodzi o ciemne szyby to wydaje mi się ze to zbędny gadżet ,za który trzeba słono zapłacic ,wole zainwestować w co innego do furki
przynajmniej mandatu nie dostaniesz
Nikiel na przednim grillu w ogóle nie pasuje do wizerunku audi ,poniewaz nic innego nie było niklowane. Mi osobiście podoba się o niebo lepiej czarny grill w białej audi...
hmm w tym grillu nie chodzi o nikiel, chodzi o to że jest bez znaczka i na org prętach a nie żaden siatex.
Tu masz cały czarny grill :
http://www.rezacze.pl/galeria/szosti/b4 ... mage5.htmlBlack_Fighter napisał(a):
co do brewek to się jeszcze zastanawiam ,chyba przerobię je żeby wyglądały jak brewki do A3 (czyli tylko górna część brewki ,bez bocznej ,z ładnym zakończeniem.
rzecz gustu
Jeżeli chodzi o polakierowanie klamek ,progów ,lusterek to w najbliższym czasie chce się tym zająć ,ale listew na zderzaku nie bede lakierował bo bedzie to kiepsko wyglądało...
jesli listwy czarne to progi tez
Chcę również do przedniego zderzaka włożyć kierunkowskazy ,tak jak ma to miejsce np. w Coupe przy zespolonych lampach...
tylko nie wiem gdzie moge dostać te listwy w zderzak z miejscami na kierunkowskazy...
kierunki w zderzak wizulanie nic ci nie polepszą, lepiej poszukaj org zderzak z kierunkami i halogenami