a ja jak to kiedys bywalo [ daaaawno temmmmuuuu na staryyym forumie... niemniej i taaaak dawno temu jak juz cos podobnego pisalem.... ] ..... wykaze sie wredota i ... kawalem skurwy..amstwa .....
1.
Cytuj:
za niedługo będe miał okazje trysnąć lustereczka tylkio nie wiem czy nie zepsuje wyglądu???
to juz zalezy tylko od ciebie....twoja furka twoj gust....powiem co powiedzialem kiedys... nienawidze takich pytan...TOBIE MA SIE PODOBAC.... WIEC JAK [ patrz pkt 2 ] SIE WYSILISZ..I LOOKNIESZ NA GALERIE bedziesz wiedzial ..... bo co biedaku zrobisz....jak 20 osob napisze ci ze tak to sliiicznie wyglada..a 20 ze to kupa i lakierowanie to shit a kolejne 20 ze ... niklowane ...albo bez lepiej jezdzic ?? PAMIETAJ ...MASZ TYLKO 2 LUSTERKA...wszystkim niedogodzisz.... wiec... pooogladaj ..galerie..i sam wybierz
z gustem jak z dupa....kazdy go ma......ale czemu niektorzy maja plaskiego ??
2.
Cytuj:
A może ktoś ma taką furke w tym kolorze i pomalowane lustereczka, jeśli tak to będe wdzięczny jeśli mógłbym zerknąć na jakieś fotki (na maila).
cholera...leniwe bydle z ciebie.... nawet niechcialo ci sie poszperac po galeriach klubowych ..zeby znalezc fotki ...
ps. wiem wiem...niemily jestem i wogole cham przez duze W
........
ale..."to moje lusterka i mi sie maja podobac....nie komus...wiec niebede sie pytal o takie sprawy bo to rzecz gustu. Jednym sie podoba [ do onanizmu zmusza ich ] kombinacja Lightmena a inni sa nia zniesmaczeni......ale.............
ON SIE DOBRZE Z TYM CZUJE I TO SIE LICZY !!!!!!!!!!!!!!! W KONCU ON TYM JEZDZI A NIE ..."OGLADACZE - OCENIACZE"
ps2. latarnik bez obrazy
... robisz za przyklad skrajnych przerobek
ile ludzi mnie znienawidzilo po tym poscie ??
... cholera....az tylu
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu