A masz informacje i doświadczenie w temacie polerki szkieł? Chętnie zasięgnę porady i wypoleruję. Jak dotąd nikt nie udzielił konkretnych informacji i nikt sie tego nie podjął samodzielnie, bez specjalnych maszyn. Jeśli wiesz co i jak to podziel się informacjami. Wielu użytkowników będzie z pewnością bardzo wdzięcznych.
A ja podejmę się plerki klosza jeśli tylko będę wiedział co i jak. Póki co nie będę odkrywać patentów, bo taniej wyjdzie to zlecić, niż kupować nowe klosze, bo coś poszło nie tak...
Jeśli wiesz co w trawie piszczy to zamieniam się w słuch...
Ps. Podaj link do tego opisu. Chętnie się zapoznam.
Ps2. Ja nie chciałem być nowatorski i zrobić opis. Ale spędziłem długie godziny szukając takiego i nie znalazłem. Więc postanowiłem pomóc innym, którzy też szukają...
Ps3. A skoro jesteś tak oblatany w temacie to może podpowiesz jak rozwiązałeś problem żarówki H4 i przetwornic. U mnie gasną one po włączeniu długich. Oczywiście przy zachowaniu żarówki H3 w kloszu obok. W tej chwili mam podłączone pod postoje, a długie sterują przesłoną, ale wolałbym mieć tak, jak powinno być. Będę wdzięczny (i inni pewnie też) za podpowiedź.