Od jakiegos czau chcialem strasznie zavirusowac autko i postanowilem ze juz tej wiosny to na 100% musz cos wykombinowc. Niestety tej wiosny rozpoczynaam rowniez swoj 1 sezon na motorku (R6) i motorek wraz z ubrankiem spoooro kosztowaly, ciut wiecej niz myslalem i na profi czipa juz nie starczylo. Postanowilem zaryzykowac i wyprobowac cos tanszego. Box odpadl na przedbiegach... Po dlugich rozmowach, targowaniu sie i ustaleniach zakupilem kosci u milego pana ktory sciaga to z niemiec. Podchodzilem do tego baaardzo sceptycznie bo przeciez jak cos co kosztuje 1/3 moze dac jakis dobry efekt. No i wczoraj udalo mi sie to wlutowac wrszcie w kompa. Odpalam auto i kurcze jakos tak dziwnie rowno chodzi, nie trzesie tak jak wczesniej, prawie nie czuc ze silnik chodzi tylko mily dla ucha klekot, hmmm.. mowie moze dziala ... pierwsza prosta i...uuuaaaaaa.... szok. Wiem ze bez wykresu z hamowni to mi nie uwierzycie ale wykres bedzie dopiero w maju bo kaska na ten miesiac na zabawki wyczerpana

(z przed czipowanka tez mam). Ale wierzcie mi ze wrazenie jest niesamowite, na wilgotnej jezdni jaka byla wczoraj trzeba sie na nowo uczyc ruszac. Wyprzedzanie na 4 to calkiem inna bajka, odchodzi lepiej niz wczesniej na 3 a jak zapinam 5 to czuc ze idzie strasznie dalej. Co ciekawe kopci duuuzo mniej niz seria. Jak ze spalaniem to bedzie trzeba poczekac az sie prawa noga uspokoi bo narazie to fun wazniejszy

. Jak ktos chce jazde probna zaliczyc to zapraszam. W piatek bede testowal na g-techu, przed chipowankiem wyniki to 10.9 do 100km/h i 17.36 na 400m - jakie beda po, napisze w piatek. Pojade na ta samo droge zeby pomiar byl w miare poprawny.
Jak ktos ma ochote to telefonik do tego kolesia 698 887 147. Obiecalem ze jak bede zadowolony to zrobie mu mala reklame i przez to cena byla ciut nizsza.
Wczoraj wracalem do domku pulawska i gadalem z kumplem przez tel jadac 4 spokojnie ok 90-100, skonczylem gadac pedal w podloge i gosc zniknal jak by stal w miejscu... jak narazie jestem hiper zadowolony i czekam wynikow z hamowni
pozdrowionka