rimol napisał(a):
baskecik napisał(a):
J@RO napisał(a):
Matko i Corko broncie przed SONY... Oni Umia Robic Tylko Telewizory...
POWAGAMusisz sie jeszcze sporo dokształcić żeby się autorytatywnie wypowiadać o tej firmie.
Nie pitolcie więc głupot obywatelu

Niestety w soniaczach po ok roku ( przynajmniej u mnie ) pada laser i przestaje czytac mp3 wiec odradzam.
SONY MP3 do aut to lipa totalna.Niestety mam teraz to badziewie-ładnie wygląda i to wszystko.Dostałem go ,nie kupiłem.Miałem wcześniej brzydkie JVC MP3 ,ale wkładałem płytę szybko nagraną ,porysowaną i odtwarzał ją po pięciu,dziesięciu sekundach.Po dziurach jechałem i nic mi nie przeskakiwał.A ten SONY?!Zanim odpali płytę to już dojeżdżam do celu.Jeśli wogóle ją odpali ,bo czasami nie wiadomo czemu jest error i ją wypluwa.Co do jakości dźwięku to słychać delikatny szum-lipa.Jak jest płytka porysowana to jej nie odtworzy albo przeskakuje z początku na koniec płyty.Żeby przeskoczył nie potrzeba dziury-wystarczy wzniesienie.Czyściłem laser płytą czyszczącą i doopa.
Mam pod czincze na tył podłączony subwoofer i nie wiadomo czemu CZASAMI na cd radio mi go odłącza,po czym przełączam na tuner radiowy i działa.Nie ma na wyświetlaczu tyle danych co w innych odtwarzaczach.Nigdy więcej tej firmy w samochodzie.Taka moja opinia.Nieraz już chciałem podczas jazdy wyjąć go i wyrzucić przez okno.Zresztą SONY w aucie ma zepsutą opinię na wielu innych forach.Np.forum elektroda.Jak to goowno sprzedam to Pioneera wypróbuję.