cartball napisał(a):
Panowie, jak jeden z was stwierdził o gustach się nie dyskutuje. Nie pytałem się was czy się to podoba czy nie tylko gdzie to można dostać, do tematu nie wnosicie nic oprócz swoich zbędnych komentarzy. W sumie to moja kasa i nikogo nie powinno to przejmować. Rozumiem że w dziale tuning rozmawia się o różnych możliwych sposobach a z tego co do tej pory wyczytałem z tego co napisaliście to wy nic byście nie zmienili w aucie. Ja nie jestem taki, wole aby moje auto wyróżniało się czymś bo w tej chwili to co drógi samochód to Audi 80 ( przynajmniej w mojej okolicy ). Dbam o auto, jest w celującym stanie jak na ten rocznik, nie każdy może poszczycić się bryczką jak moja, jednak musze coś zmienić bo mnie szlak trafi jak widze kilka aut podobnych do mojego.
Dlatego jak możecie to dajcie jakieś konkrety.
Kup sobie BMW i oklej czym tylko chcesz a AUDI zostaw w spokoju
![n :!!:](./images/smilies/012.gif)
Jak chcesz żeby się odrużniało to doprowadź je do stanu fabrycznego: zainwestuj w zderzaczki, nową atrapę, przyciemniane lampy (nawet soczewki z przody) ale tylko firmy HELLA... Tak ztuningowane autko na pewno będzie się wyróżniać wśród innych na ulicach. Nie rób wsi tylko wydaj kasę (grubą kasę) na oryginalne niemieckie części tuningowe, nie żaden drutex & laminex made in garaż pod Warszawą...