gonsaless1 napisał(a):
Ksenony też chce założyć,tyle że jeszcze nie wiem gdzie.Jestem ze szczecina, a dopiero w bielsku białej gość ma kompletny Orginalny zestaw od A6 z montażem 1250 zeta więc dla mnie to daleko.Nie wiecie gdzie moge założyć?? Słyszałem że zakładają gdzieś w koszalinie, ale nie wiem czy to nie czasem w stylu tych wszystkich tanich przeróbek, bo soczewka do xenon też musi być inna, nie mówiąc już o samopoziomowaniu.
Jeżeli masz orginalne reflektory Hella z regulacją elektryczną na soczewkach, to kupujesz zestaw na allegro za 700-850 zł, tzn.przetwornice i żarówki, montujesz to sam i masz xenony. A sama instalacja jest prosta jak budowa cepa. Za 700 zł gość sprzedaje przetwornice Hella, żarówki Phillips, nie trzeba prawie nic przerabiać.A efekt jest nieziemski.Przynajmniej u mnie. Więc tanio nie zawsze znaczy tandetnie.
A jeżeli ten gość za 1250zł chce ci założyć orginalne xenony A6 C4, te które fabrycznie montowano,w co trochę wątpię, bo same takie lampy bez montażu sprzedałby drożej, to jest to baaardzo tanio.Weź tylko pod uwagę to, że te orginalne lampy są teoretycznie nierozbieralne, co może się okazać małym problemem przy wymianie przepalonej żarówki.