Witam mam taki problem. Mam radio delta + wekslarka + fabryczny subwoofer ze wzmacniaczem.
Wzmacniacz nie działa bo nie gra mi sub i tylne glośniki. Pomyslalem ze założe inny wzmacniacz ale nie mam pomysłu jak.
czytałem post:
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... pi%EAciowe i dowiedziałęm sie że:
Wyjscie z radia jest tylko na przednie glosniki(wysokonapieciowe) na tył idzie sygnał do wzmacniacza z tych małych kostek (niskonapięciowe)
Wiec mojepytanie:
czy jak zmontuję sobie przejsciowki z tych kabli orginalnych(niskonapieciowych) na czincz to będzie hulać i nie bedzie zaklócen
Chce żeby mi wreszcie tył zagrał. Zdejmowałem tapicerke z drzwi szukałem wzmacniaczy przy glosnikach ale tam nic nie ma wiec widocznie sygnał powinien iść od suba.
Mam w domu troche sprzetu audio co mi został z mojej poprzedniej niunki sysytem głośników midbas+tweeter+ zwrotnice lanzar VB61
tuba macaudio wmacniacz lanzar htg414 600W i blaupunkt gta4. radio clarion 848 rmc
Wolałbym zostawić oryginalne radio bo ładnie sie komponuje z deską i wyświetla mi sie na komputerze, znowu clarion jest na mp3 i może nieco lepiej zagrać poza tym ma wyjscie na dvd które też gdzieś tam leży no i przedewszystkim nie musze rzeżbić z tym wzmacniaczem
Poradźcie coś bo sam już nie wiem