.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.sty.2025 18:08:37

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 B5 Avant] Wzmacniacz zamiast fabrycznego
PostNapisane: 09.sty.2008 00:02:08 
Użytkownik

Witam mam taki problem. Mam radio delta + wekslarka + fabryczny subwoofer ze wzmacniaczem.
Wzmacniacz nie działa bo nie gra mi sub i tylne glośniki. Pomyslalem ze założe inny wzmacniacz ale nie mam pomysłu jak.
czytałem post: http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... pi%EAciowe i dowiedziałęm sie że:
Wyjscie z radia jest tylko na przednie glosniki(wysokonapieciowe) na tył idzie sygnał do wzmacniacza z tych małych kostek (niskonapięciowe)
Wiec mojepytanie:

czy jak zmontuję sobie przejsciowki z tych kabli orginalnych(niskonapieciowych) na czincz to będzie hulać i nie bedzie zaklócen :?:

Chce żeby mi wreszcie tył zagrał. Zdejmowałem tapicerke z drzwi szukałem wzmacniaczy przy glosnikach ale tam nic nie ma wiec widocznie sygnał powinien iść od suba.
Mam w domu troche sprzetu audio co mi został z mojej poprzedniej niunki sysytem głośników midbas+tweeter+ zwrotnice lanzar VB61
tuba macaudio wmacniacz lanzar htg414 600W i blaupunkt gta4. radio clarion 848 rmc
Wolałbym zostawić oryginalne radio bo ładnie sie komponuje z deską i wyświetla mi sie na komputerze, znowu clarion jest na mp3 i może nieco lepiej zagrać poza tym ma wyjscie na dvd które też gdzieś tam leży no i przedewszystkim nie musze rzeżbić z tym wzmacniaczem

Poradźcie coś bo sam już nie wiem

Strefa czasowa: UTC + 1