Pierwszy alus chyba na czasie bajera na maxa, ale nie wiem jak to by się w c4 prezentowało i czy są "ładne". Trzecie znane mi popularne, każdy powinien znać popularny oryginalny alus audi, w większości sprowadzanych aut jest, ja mam taki, wiele a3 ma takie, a4 mają takie i nawet a8 mają takie. A ten robi się u nas popularny drugi po tych pierwszych, w wielu autach je widuje, ale faktycznie ładnie się prezentują. Co do drugiego alusa to jest chyba to co bym chciał zawsze lubiłem takie "szprychy" ładne, widać piękne tarcze i klocki (byle nie małe były ale to druga sprawa) są estetyczne i mają charakter sportowy
Co do xenonów jasna sprawa, byle nie ksenon z allegro, chociaż też się u wielu sprawdza

Ale to nie to samo, w wygodzie jazdy i sprawności technicznej, doświetlaniu zakrętów... itp...
Co do tylnych lamp mi się marzą diodowe, nie wiem jaką kasę masz na to ale to fajna sprawa byle nie popularne leksusy nie lubię ich i rzadko które autko wygląda w nich lepiej niż na oryginalnych lampach.
Z przodu możesz zainstalować poniżej postojówki jak ktoś z forum je instalował w c5 bodajże, są takie w A5 nowej i A4 najnowszej super sprawa.
Wydech jakiś ładny i nie przesadzony żaden wiejski tuning typu rura od kanalizacji przekrój 10cm hehe
To tyle z mojej strony
enduroboy napisał(a):
Bilo napisał(a):
Najlepszym sposobem na dodanie uroku zwyklej C4 jest jego sprzedaz i kupno zadbanej C4 S4
w 100'u% popieram!!!!!!!!!!!!!!!!! ro jedyny i najlepszy sposob

Hehe racja tyle czy ma się na to kasę
PS. Co to jest blenda?