mam ten sam problem z oparami.W trasie zero smrodu,natomiast w korkach czuc bardzo delikatnie,i nie zawsze.Natomiast po zaparkowaniu auta i powrocie po jakims czasie zapach wydaje sie intensywny.Sprawdzone bylo wszystko,i okazalo sie,ze odpowietrzanie bylo niedrozne/zalamana rurka/.Awaria zostala usunieta,i okazalo sie dosc szybko,ze problem dalej wystepuje,chociaz w znacznym stopniu pomniejszony/o jakies 80%/.W zeszly weekend wypatroszylem cale dopsko w mojej Daisy i dobralem sie do zbiornika...okazalo sie,ze objemka od odpowietrzania poluzowala sie troszke/lata exploatacji robia swoje/,jak rowniez,ze wyjscie ze zbiornika/odpowietrznik/bylo uszczelniane jakas szara masa/
/,i wyglada na to,ze ten preparat nie wspolpracuje z etylinka.W kazdym razie bede dzialal w tym tygodniu,bo juz otrzymalem zamowiony preparat,i jak tylko przetestuje,to napisze o efektach.Aha,jeszcze jedno,u mnie problem sie objawial najmocniej przy bardzo malej ilosci paliwa/10-20 l/,co akurat jest zrozumiale-temperatura+gazy=aromat w srodku.W kazdym razie,jak powalcze,to opisze efekt.Moze ram dade.Pozdro i powodzenia.
P.S.
Homerus i reszta kolegow-poniuchajcie zbiornik-wiem,ze to brzmi glupio,ale nic nie kosztuje-pozdro