.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lut.2025 19:22:03

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Proszę o pomoc kogoś z Trójmiasta!
PostNapisane: 27.lis.2007 16:45:15 
Użytkownik

Potrzebuje jakiejś osoby, która miałaby trochę czasu żeby przejechać się ze mną i obejrzeć
TĄ OFERTĘ ponieważ moja wiedza jest znikoma jeżeli chodzi o kwestie oceny samochodu pod innymi względami niż tylko wizualnym. Czy znajdzie się taka osoba ? Proszę o wszelką pomoc jak i wasze opinie odnośnie tego egzemplarza. Nie ma nic konkretnie napisanego ile ma poduch, o jego przebiegu, czy jest w trakcie opłat i czy daje zimówki...

Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 27.lis.2007 17:18:24 
Użytkownik

To auto kolegi, ma duży komis w Starogardzie, powiem Ci szczerze , że nie wozi śmieci, ma zawsze ładne auta warte uwagi, często jeździmy razem za granicę, poszukaj kogoś kto ma czas podjechać tam i obejżeć z Tobą, nie powinniście być zawiedzeni, a tymi naklejkami sie nie przejmuj bo tak oznacza kazde swoje auto, kazdy ma jakeigos bzika :D

Tytuł:
PostNapisane: 27.lis.2007 17:59:42 
Użytkownik

Witam :) Ja ci nie pomoge przy kupnie bo to drugi koniec polski , ale tak co do tego egzemplarza :Zobacz sobie jak leży reflektor przedni ( ten od strony kierowcy ) wyraźnie widać ze jest krzywo ułożony , odcien maski i zderzaka ma inny odcień ,zdj środka są takiej jakości że mi sie mieni w oczach wiec nie podejmuje dyskusji... Jeśli byś sie decydował to dokładnie oglądnij z kimś kto sie zna właśnie to czy nie ma za soba jakiś groźnych kolizji - stłuczki wiadomo że sie zdarzaja. (sprawdz sobie klime np i wiadomo zobacz czy kopci a jak tak to na jaki kolor ) bo co do rzetelności opisu to możemy mieć watpliwości przebieg nie podany(załóż ze jest ok od 200-300 tys :) ) radio ma byc cd a jest kaseta :) ale to takie drobiazgi .To tyle co zauważyłem z tych zdj . Pozdrawiam :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 27.lis.2007 19:45:23 
Użytkownik

Przebieg nie napisany bo moze miec oryginalny ponad 200,,ja tez tak bardzo czesto robie bo ludzie kupują auta wg przebiegów a nie stanu a pamietajmy , ze to audi jest z 98 roku, nie 2006 wiec malo najechane napewno nie ma :), to trzeba juz dzwonic i sie dowiadywac

Tytuł:
PostNapisane: 27.lis.2007 20:09:19 
Użytkownik

Przynajmniej tym razem nie ma "limited edicjone".

Strefa czasowa: UTC + 1