Ja niestety na razie nie wpadne na żaden spot. Poszukuje dobrego mechanika do mojego Allroad'a który się zna na tym wozie. Ostatnio pojechałem na wymianę sondy Lambda i klocków hamulcowych (coś mi zaczęły hałasować w lewym przednim kole). Wyjechałem (po paru dniach) z wymienionymi : tarczami przednimi i tylnym, klockami (również obie osie), przegubami (przód - prawy i lewy), tuleje metalowo-gumowe na wahaczach ( a może na stabilizatorach - już się sam pogubiłem). Nie będę tutaj już wspominał ile mnie to skrobnęło po kieszeni
Na tym niestety nie koniec bo gość mnie poinformował że spędził 2 godziny na sprawdzeniu pneumatycznego zawieszenia i doszedł do wniosku ze przód autka się nie podnosi bo kompresor jest słaby (według niego pompuje 6 barów a powinien 12)
Sam już nie wiem co o tym myśleć bo parę tygodni przed miałem troszkę błędów
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... t=#1248617
Zaraz po tym jak przyprowadziłem autko od mechanika podłączyłem kabelek i :
18265 - Load Signal: Error Message from ECU
P1857 - 35-10
Już wykasowany i jak na razie sie nie pojawia niestety po każdej próbie podniesienia zawieszenia wyskakuje:
01400 - Suspention Level Control
11-10 - Control Limit Not Reached
Jeszcze jedna sprawa - jak podłacze VAG-a i chce sprawdzić "08-Auto HVAC" po dłuższej chwili wywala komunikat że za dużo błędów w komunikacji.
Jak ktoś zna mechanika (w pełnym słowa tego znaczeniu) znającego się na tych autkach byłbym wdzięczny za kontakt
Przepraszam że zawaliłem forum moimi problemami ale musiałem gdzieś wylać troszke goryczy.
Pozdrowienia dla wszystkich