zaworoowa napisał(a):
pawlo5 napisał(a):
zaworoowa napisał(a):
Spokój Panowie bo się pobawię w moda i zamknę wątek
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)
Który by nie wygrał to i tak nie zmienia to faktu, że obaj macie śmierdzące, klepoczące i klekoczące dizle
![n :):](./images/smilies/052.gif)
HaHa może i klekoczące napewno nie śmierdzące ale za to kopiące tyłek takim kuchenkom gazowym jak twoja
![n :509:](./images/smilies/509.gif)
przede wszystkim
![n ->](./images/smilies/013.gif)
KAŻDY DIESEL ŚMIERDZI
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
ciekawe Paweł jakie paliwo będzie w Twoim nowym nabytku
przywyczajony do "oszczędności" w TDI ciężko będzie Ci przełknąć spalanie na poziomie ponad 20/100
P.S.Nie każdy musi i lubi się ścigać. Przegoń swoje TDI i benzynowe V6 z prędkością 220-230 km/h i zobaczymy który bardziej dostanie po dupie ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Zaworówka hehe decydujac sie na nowy nabytek licze sie ze spalaniem 20/100 a nawet i wiecej przy mojej nodze , jestem tego swiadomy i nie pałcze z tego powodu, oczywiscie zrobie z tego kuchenke gazowa (ale z głowa). A6 S-Line paliła mi od 13 do 16 ON przy cenie 4,4 l wiec łatwo przekalkulowac ze V8 które zje 25 L przy cenie 2 zł za LPG wyjdzie taniej
Co do diesla to prosze wytłumacz co Ci smierdzi w Dieslu bo mi sie wydaje ze śmierdzi Diesel tylko Tobie
. Ja nigdy nie czułem z Diesla zadnego przykrego zapachu, naprwade . Moze śmierdzi Ci zapach ON no ale tu bym polemizował bo PB tez pachnie nie wasko
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)
A jezeli chcesz porównywać predkości autostradowe to prosze bardzo ale wyrównajmy pojemność skokowa motorków wiec przy 2.8 V6 mozemy postawic 3.0 TDI V6 i gwaratuje Ci ze predkość 220-230 na TDI nie zrobi nawet najmniejszego wraznia, ba wyjdzie mu nawet to na dobre po PSJ miejskim gdzie sie najbardziej meczy kazde TDI
ps. Moje obecne 1.9 TDI robi trase Łuków-Ulan, Ulan-Łuków 3x w tygodniu
dajac z siebie wszystko z predkosciami dochodzacymi do 235 km/h i wiesz
co , ma sie zaskakujaco dobrze a ma juz 190 tys na blacie
Nie róbmy tutaj kolejnego KIBORD FIGHTING Diesel vs Benzin bo to nie ma sesu. Oba motorki maja swoje zalety i wady i kazdy ma swoje gusta a o gustach sie nie dyskutuje
GAME OVER