j@cek napisał(a):
gitmar napisał(a):
ja nie muszę leczyć kompleksu szybszego auta, a w szczególności NIE posiadania S6
(
patrz S6 TDI
)
Gitmar,
Ja nie mam kompleksów z racji nie posiadania S6, jak będę miał potrzebę to kupię bo zdrowa S6 / C4 (toż to stary kibel z płytą podłogową/rozwiązaniami technicznymi z roku 1991, czyli w przyszłym roku stuknie mu 20 lat) nie jest droższa od AEL quattro....więc fura w zasięgu ręki.
Gitmar,
Jak się ma Twoja powyższa wypowiedź przytoczona wyżej do tego co napisałeś..?
gitmar napisał(a):
Pawel.Z napisał(a):
Szkoda ze nie było tego od S6 plus...
Dobry spot, oby więcej takich.
Ja bardziej ubolewam że nie było tego od S6 TDI quattro GmbH
Oj by się działo
No faktycznie "tego" od S6 TDI nie było....ale nie wiem co miałeś na myśli, pisząc te bzdury??
a) chcialeś podreperować swoje "ego"??
b) dopiec mi??
c) pośmiać się??
...coś Ci te warszafffskie korki nie służa, bo brednie piszesz...
Defacto, mam kibla wystylizowanego na coś co wychodziło od Audi!
W przeciwieństwie do Ciebie Gitmar, bo czepiasz blende od S6 do audi A6, która tam nigdy nie powinna się znaleść, a masz czelność odpierdalać podśmiechy w moją stronę...
Gitmar,
Ja nie podniecam się starym C4 traktując go jak mebel od Klera
Resumując,
Jak masz ochotę stanę "od ronda do ronda"...wybór należy do Ciebie...ale proszę określ się, a nie piszesz brednie!!!
eehhh szkoda gadać, widzę że nie wolno nic napisać, bo traktujesz to zaraz jako atak na siebie
Jakbyś był na spocie 11 listopada, to byś wiedział dlaczego napisałem o "tym" od S6 TDI
"Ten" od S6 plusa dobrze wie o co chodzi
...to po pierwsze...
po drugie - warszafffskie korki omijam szerokim łukiem - jeżdżę poza godzinami szczytu, albo w kierunku przeciwnym do korków
A tak w ogóle to o co kaman
Ja nadal jestem z Łukowa, mam tablice LLU, a nie WE coś tam...nie kumam
po trzecie... mam starego kibla A6 C4 którym to się podniecam i doczepiłem mu blendę od S-ki bo mi się zawsze podobała, a marzenie o S-ce się jeszcze nie spełniło
- taka moja odmiana wiejskiego tjuningu i sposób na leczenie kompleksów
po czwarte... to nie ja zacząłem od cyt."Teeee zaworoowa...."
po piąte nie bluzgaj na forum, regulamin obowiązuje wszystkich
po szóste wyluzuj J@cuś, bo coś spięty jesteś, poczucie humoru jest w cenie