Rysio jest tak bo jedziesz stary autem a patafiany jadą nowymi.Tylko w tym porownaniu z autami jest kolosalna rożnica i dla ciebie + . Ty auto kupiłes za swoja kase a oni jezdza albo firmowymi albo w leasingu i dlatego patałachy sie tak zachowuja. Gdyby nie leasing to jechałby lanosem.....
Ja dziennie spotykam taki debili. I bardzo czesto nacinają sie.Mysla ze jak jedziesz busem to nie masz mocy
szczegolnie pustym
Trzeba sie przyzwyczaic do takich zachowań, na mnie juz nie robia wrazenia.
A dorzuce killa
.
Skrzyzowanie z dwoma pasami.Na lewym blokersi w mazdzie 626 kombiujacy wbic sie na prawy pas, maja tylko 100metrow na to. Na prawy ja
sprinterem. Zielone i but ...... cwaniaczki zostali z tyłu.
Skrecamy w prawo i po 200m wyjazd na dwa pasy. No to ja sobie do 100km/h fure rozpedzilem zeby szła juz z rozmachu...
Dwa pasy i sandał... na prawym zblokowal mnie autobus wyjezdzajacy z zatoczki a cwaniaczki na lewym poszli. Mijajac mnie dziwowali czym ja jade
. Ja na lewy i za nimi. Dojechal do peugota i siedli mu na centymetry na zderzak. Widze naklejke dziecka na szybie w pugu wiec odpusciłem, trzymałem sie dosc za nimi. Wyczekiwałem momentu kiedy pug zjedzie a oni przycisną. Moment ten nastał. Tylko ze ja wczesniej nabrałem rozmachu i kiedy pug zjezdał ja im siadlem na zderzak
.Po paru metrach zjechali na prawy i wyciskali z auta wszystko, ja tez nie miałem lekko. Ale wyszło tak ze ich zblokowałem na prawym musieli wychamowac przed autem, a ja jak tylko minołem autko które ich zblokowało zjechalem na prawy i poczekałem az mnie wyprzedzą lewym. Kiedy to robili pokazałem im palcem ze sa cienkie bolki
Mina bezcenne. Najlepsza była wtedy jak siadłem im na zderzak i chcieli mi odejsc ale nie umieli i pasażer patrzał miedzy fotelami do tyłu co jest grane
.Szkoda ze nie miałem aparatu .Ale kurde kupie sobie rejestratora trasy i bede nagrywał jełopów